fcb.portal.reset.password

Una imatge del partit d'entrenament davant Fraikin Granollers. / FOTO:FCB

El FC Barcelona Intersport ha disputat un partit d'entrenament a la pista del Fraikin Granollers. Dins de la segona setmana de preparació, aquest partit d'entrenament era la darrera activitat abans que dilluns retornin, a la disciplina blaugrana, els 10 jugadors que han estat disputant els Jocs de Londres

Proves per millorar

Pascual ha anat combinant jugadors del primer equip amb els joves de l'handbol formatiu. L'atac blaugrana, en els primers minuts de joc, s'ha basat en el llançament exterior de Rutenka i Montoro. Per a Saric no semblava que s'hagués acabat la temporada, ja que el bosnià s'ha mostrat ferm a la porteria, aturant els llançaments dels jugadors de Fraikin Granollers.

Les primeres diferencies en el marcador, favorables al FC Barcelona Intersport, han arribat de la mà dels contraatacs de Martin Stranovsky, que amb tres gols gairebé consecutius ha posat el 5 a 10 en el marcador en el minut 15.

A banda del llançament i la sortida al contraatac, el Barça Intersport ha mostrat solidesa defensiva i bona connexió en el joc del lateral amb el pivot, malgrat presentar un equip ple de joves jugadors.

3 parts de 20 minuts

Com que era un partit d'entrenament, s'han jugat 3 parts de 20 minuts. En finalitzar els primers 20 minuts,  el resultat era de 8 a 13 favorable als blaugranes. A l'inici de la segona part, el ritme blaugrana no era tan fluid com a l'inici, cosa que ha volgut rectificar Pascual amb un temps mort, en el minut 8 del segon període (12-15)

Pascual ha aprofitat per donar minuts a tots els joves jugadors que estant fent la pretemporada amb el primer equip, i nois com Carmona, Biosca, Revuelta, Arnau i Castro han tingut els seus minuts de joc.

El Fraikin Granollers ha posat l'accelerador gràcies a la millora del seu nivell defensiu i a les aturades del porter cedit pel FC Barcelona Gonzalo Pérez de Vargas, i ha aconseguit igualar el partit, en el minut 33, posant l'empat a 15.

Igualtat final

El marcador ha estat igualat en la darrera part del partit. Les diferents combinacions que Pascual anava fent mantenien un nivell d'intensitat alt per les alçades de la temporada en què està l'equip.

El Fraikin Granollers ajustava la seva defensa i mantenia la igualat en el marcador, 22-24, quan mancaven 10 minuts per a la fi del partit.

Malgrat els esforços dels del Vallès, però, els blaugranes s'han emportat el triomf per 27 a 28 en el partit d'entrenament disputat a l'Olímpic de Granollers.

Els golejadors del Barça Intersport

Fraikin Granollers 27

FC Barcelona Intersport 28

FCB Intersport: Saric ( 10 aturades), Biosca (2 aturades) i Revuelta (2 aturades); Rutenka 5,Montoro 6,Balaguer 3, Juanín García 2, Stranovsky 7,Kasal 2, Figueras 1 i Marc García 2.

Tornar a dalt