Torna la Copa d’handbol per al FC Barcelona Intersport

Torna la Copa d’handbol per al FC Barcelona Intersport

El BM Aragó i el FC Barcelona Intersport es veuran les cares, en l’anada de quarts de final, buscant un lloc a la Final a Quatre

Dimecres a les 20.45 h i a Saragossa, partit d’anada dels quarts de final de la Copa d’handbol. Catalans i aragonesos viuran el primer partit de l’eliminatòria que dóna accés a la Final a Quatre de la competició que tindrà lloc el primer cap de setmana de maig.

Nou format, més emoció

La Copa d’handbol ha canviat de format aquesta temporada. D’una final a vuit, on entraven els vuit primer classificats de la primera volta de la Lliga, s’ha canviat a un sistema d’eliminatòries en què tots els equips Asobal jugaven.

Els vuitens van ser a partit únic a la pista de l’equip menys ben classificat la temporada anterior. El FC Barcelona Intersport es va desfer de l’Helvetia Anaitasuna a Pamplona per 29 a 33 i el BM Aragó va eliminar el Palma del Río per 30 a 32.

El BM Aragó, un difícil escull

El rival de quarts de Copa del Barça Intersport, el BM Aragó, és un dels equips destacats a l’handbol estatal. Cinquè classificat de la Lliga Asobal, els de Saragossa van fer suar de valent els blaugranes en el partit de Lliga disputat a la capital aragonesa.

Els homes de Pascual van guanyar per 24 a 32, però van haver de treballar al 100x100 per endur-se el triomf. Entre els homes entrenats per Mariano Ortega va destacar l’aportació d’Álex Duixebàev. El lateral del BM Aragó és el màxim golejador de la Lliga amb 111 gols.

El BM Aragó combina veterania amb homes com l’exblaugrana Demetrio Lozano, Amadeo Sorli, Antonio Cartón…, i joves com Duixebàev, el jugador cedit pel FC Barcelona Intersport Carlos Molina o el pivot de formació barcelonista, Javi García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut