fcb.portal.reset.password

Masip, Sterbik i Coll, en l'acte de presentació del jugador / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Arpad Sterbik ha estat presentat oficialment aquest dilluns com a jugador del Barça Intersport. En l’acte de presentació, i acompanyat pel directiu responsable de la secció, Eduard Coll, i el secretari tècnic de l’handbol, Enric Masip, el porter serbi amb nacionalitat espanyola ha assegurat que arriba al Club amb “moltes ganes” de fer coses grans i convençut que ha donat “un bon pas” en la seva carrera professional.

Màxima ambició

Després de donar les gràcies a la directiva blaugrana “per la confiança” i per “l’esforç que ha fet” perquè la seva arribada al conjunt dirigit per Xavi Pascual sigui una realitat, Sterbik ha fet referència a les ganes que tenia de fitxar pel Barça Intersport i ha garantit posar-ho tot de la seva part amb l’objectiu que l’equip “guanyi tot el que es pugui”. En aquesta línia, i tenint en compte que, segons ha comentat ell mateix, ja coneix alguns membres de la plantilla, assegura que s’adaptarà a la dinàmica del grup “de forma ràpida i senzilla”. “Estem al mes de setembre, cal entrenar fort i treballar ja”, ha afegit.

Provinent del BM Atlètic de Madrid, el nou porter barcelonista ha deixat molt clar que si ha optat per incorporar-se al Barça Intersport és simplement per una necessitat de canvi: “Hi ha vegades a la vida que en les quals cal canviar. El meu cap em deia que havia de canviar.” I ha aclarit: “No és veritat que hi hagi un problema econòmic amb l’Atlètic de Madrid, que aquest any ha fitxat més jugadors que mai. L’esport no és només diners. La primera oferta del Barça la vaig tenir l’any 2003. Després mica en mica sempre he tingut ganes.”

L’interès del jugador, clau

Per la seva banda, Eduard Coll ha volgut agrair al jugador “el gest i la lluita” que ha tingut per finalment poder incorporar-se a la disciplina de l’handbol barcelonista: “L’Arpad ha vingut perquè ha volgut. Li agraïm moltíssim el seu gest, i com ha lluitat i ha fet tot el possible per estar amb nosaltres. Vull ressaltar que ve cobrant menys del que ho feia a l’Atlètic del Madrid, i això demostra l’interès que tenia per venir.”

“No hi ha una porteria com la nostra”

Per a Enric Masip, que també ha destacat el paper del jugador en el seu fitxatge, poder comptar amb ell és “tot un luxe” que dóna “un prestigi enorme” a la secció d’handbol blaugrana. El secretari tècnic apunta que Sterbik, al qual el Club feia temps que volia fitxar, és “un porter clau, decisiu, dels que marca la diferència, dels desitjats per tothom”, i que arriba al Barça Intersport “a sumar qualitat”. “Ara no hi ha una porteria com la nostra”, afirma orgullós.

Relació amb Saric

Danjel Saric i Arpad Sterbik van ser companys amb la selecció de Sèrbia entre finals dels anys 90 i l’inici del nou segle. Després de seguir camins diferents a les seleccions, ja que Sterbik juga amb la selecció espanyola i Saric ho ha fet amb Bòsnia, al cap dels anys es tornen a trobar. En aquest sentit, Sterbik ressalta la importància de tenir “confiança i amistat” amb el qual a partir d’ara serà el seu company al Barça Intersport. “Amb el Saric serà fàcil, perquè ens coneixem i sabem com funciona tot. Crec que estarem bé a la porteria”, ha apuntat.

Tornar a dalt