Sisè clàssic per al FC Barcelona Intersport, ara a semifinals de Copa

El Barça i l'Atlètic de Madrid es juguen una plaça a la final de Copa del Rei d’handbol a Logronyo en el penúltim clàssic de la temporada

Amb l’eliminatòria de quarts de final de Champions encara a la memòria, blaugranes i madrilenys es tornen a veure les cares, divendres a les 19 h a Logronyo, a les semifinals de Copa d’handbol en el sisè partit entre ambdós equips d’aquesta temporada.

Amb fam de més

El FC Barcelona Intersport arriba a la cita de semifinals amb l’objectiu de passar a la final i de sumar un altre títol als quatre que ja ha aconseguit fins ara, com són la Supercopa de Catalunya, la Supercopa Asobal, la Copa Asobal i la Lliga Asobal.

Els blaugranes han preparat a consciència aquesta edició de la Copa d’handbol i Pascual ha convocat tota la plantilla més els joves del filial Ariño, Medina i Balaguer.

La Copa del Rei es resisteix als blaugranes des de l’any 2010, en què els homes ja entrenats per Xavi Pascual van imposar-se a l'Ademar de Lleó per 38 a 35.

El vigent campió

El BM Atlètic de Madrid és el vigent campió de la Copa del Rei. Els matalassers van superar per 37 a 31 el Barça la temporada passada a Torrevella i van aconseguir la seva onzena Copa en l’any del retorn al món de l’handbol dels madrilenys.

Els cara a cara entre blaugranes i matalassers s’han resolt aquesta temporada de manera favorable als blaugranes. Els de Pascual han guanyat en quatre ocasions i només en l’anada de quarts de final de Champions els madrilenys es van imposar als homes de Pascual.

Els madrilenys busquen revalidar el títol i aconseguir el segon trofeu de la temporada després de proclamar-se campions de la SuperGlobe l'estiu passat. Per al partit de divendres, el BM Atlètic de Madrid no podrà comptar amb els lesionats Barachet, Parrondo i Sabanovic.