Setmana de seleccions per el Barça Intersport

Setmana de seleccions per el Barça Intersport

La disputa de la classificació per a l’Europeu 2014 deixa el Barça Intersport sense gran part dels seus efectius

Lliga i Champions resten aturades durant aquesta setmana per la disputa de la fase de classificació per al Campionat d’Europa de seleccions, que tindrà lloc a Dinamarca l’any 2014. Pascual veurà com deu jugadors del primer equip marxen amb les seleccions.

Set amb Espanya

Sterbik, Tomás, Entrerríos, Ariño, Montoro, Rocas i Viran han marxat en direcció cap a Macedònia, on jugaran el primer dels dos partits davant la república de l’antiga Iugoslàvia.

Els set blaugranes, amb l’absència de Sarmiento per lesió, jugaran dimecres 3 a Skopje. El segon partit serà diumenge 7 a Guadalajara contra els macedonis. Espanya és primera del Grup 1, amb quatre punts.

França, Eslovàquia i Bielorússia

Cedric Sorhaindo estarà amb França per disputar el doble enfrontament dels gals davant Noruega. Francesos i noruecs encapçalen, amb 4 punts, el Grup 3 de la classificació per a l’Europeu.

Martin Stranovsky jugarà amb Eslovàquia davant Letònia a la tercera i la quarta jornada del Grup 4. Eslovàquia va caure en els dos primers partits del grup davant Croàcia i Hongria.

Siarhei Rutenka, amb Bielorússia, jugarà contra Romania en el Grup 6 de la classificació. Bielorússia té un punt després de les dues primeres jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut