Sense descans per al FC Barcelona Intersport

Sense descans per al FC Barcelona Intersport

Quaranta-vuit hores després del partit de Champions a Minsk l’handbol blaugrana s’enfronta al Fertiberia Port Sagunt al Palau Blaugrana

Dijous el FC Barcelona Intersport finalitzava la participació en la primera fase de la Champions a Minsk. Dissabte a les 18.30h al Palau Blaugrana els barcelonistes tornaran a sortir a la pista per disputar la jornada 19 de la Lliga Asobal.

Seguir el camí

Els blaugranes afronten el partit davant el Fertiberia Port Sagunt amb l’objectiu de seguir el camí que s’estan marcant aquesta temporada a la Lliga i que els porta a ser líders invictes amb divuit triomfs en divuit jornades.

Malgrat que no va fer pública la llista de convocats fins al partit, Pascual va explicar ahir a la roda de premsa prèvia que alguns dels jugadors que van tenir descans a Minsk podrien tornar a la convocatòria.

En el partit de la primera volta al pavelló de la localitat valenciana els blaugranes es van imposar per 15 a 34, i van constituir la millor defensa dels homes de Pascual de l’actual edició de la Lliga Asobal.

Amb motiu de la disputa del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Sevilla a l’Estadi, dissabte a les 22.00h, aquí podeu consultar les restriccions d’aparcament per a l’handbol.

Port Sagunt en l’any de l’assentament

Els valencians del Fertiberia Port Sagunt estan classificats en onzè lloc a l’Asobal en la tercera temporada a la màxima competició després de quatre dècades d’absència. Cinc punts per sobre del descens donen una certa tranquil·litat per assentar-se a l’Asobal.

Els de Port Sagunt basen el seu joc d’atac en la capacitat de gol d’Iker Serrano, amb 78 gols, i la del central Fernando Latorre, amb 70 gols en aquesta edició de la Lliga.

En les dues visites que el Port Sagunt ha fet al Palau, els de València van caure per 41 a 29 la temporada 10/11 i per 33 a 26 la temporada passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut