Saragossa, pista difícil per al FC Barcelona Intersport

Saragossa, pista difícil per al FC Barcelona Intersport

El FC Barcelona Intersport busca el desè triomf a la Lliga en una pista que sempre ha estat de les més complicades per a l’handbol blaugrana

La desena jornada de l’Asobal per al FC Barcelona Intersport té lloc avui dimarts a les 20.30 h i en directe per Sportmania. Els blaugranes s’han desplaçat a Saragossa per jugar davant el BM Aragó al pavelló Príncipe Felipe, una pista on els barcelonistes sempre troben més dificultats.

Amb l’equip sencer

Xavi Pascual ha decidit viatjar a Saragossa amb 18 jugadors. Els 16 sèniors i els dos jugadors del filial, Balaguer i Ariño, componen l’expedició blaugrana per jugar contra els homes entrenats per Mariano Ortega.

Pascual decidirà la convocatòria a les hores prèvies al partit. Un partit que sempre ha estat dels més exigents per als blaugranes. La prova d’això és que en les 9 visites del FC Barcelona d’handbol a la pista del BM Aragó, els blaugranes han caigut tres vegades.

La darrera derrota blaugrana a Saragossa va ser la temporada 2007/08, on va caure per 37 a 33 i a les darreres tres visites els barcelonistes es va imposar per dos gols – temporades 2011/12 i 2010/11- i per tres gols la temporada 2009/10.

Amb el màxim golejador

El BM Aragó és el cinquè classificat de l’Asobal després de 9 jornades. Malgrat derrotes inesperades davant el Villa de Aranda o el BM Granollers, els aragonesos disposen d’unes de les millors plantilles d’Asobal i sempre posen en problemes el Barça d’handbol.

El poder ofensiu del BM Aragó es basa en l’encert d’Antonio Cartón, que amb 55 gols i una mitjana de 6,11 gols per partit és el màxim golejador de la Lliga Asobal. Però Cartón no està sol en la faceta de golejador. El tercer màxim golejador de la Lliga, Alex Duixebàev, amb 48 gols, també vesteix la samarreta de l’equip de la capital de l’Aragó.

Però no només el BM Aragó és un equip ferm en atac. Amb Kappelin a la porteria i amb homes com l’exblaugrana Demetrio Lozano, Sergio Ruiz o Asier Antonio, la part central de la defensa dels de Mariano Ortega acostuma a ser un mur difícil de franquejar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut