fcb.portal.reset.password

Sorhaindo, torna a Barcelona amb la medalla d'or. /FOTO:www.london2012.com

Desprès de la cita olímpica, els 10 jugadors de l’handbol blaugrana que han estat a Londres, tornen a la disciplina blaugrana per preparar la temporada 2012/13. Sarmiento, Gurbindo, Entrerríos, Tomás, Viran Morros, Rocas, Aguirrezabalaga, Sorhaindo,Sjöstrand i Jernemyr es tornaran a trobar amb la resta dels seus companys.

Cita matinal

Els jugadors del Barça Intersport estan citats a les 9 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. La sessió matinal consistirà en tests físics i cursa i serà el moment on els jugadors que han estat disputant els Jocs començaran a treballar amb la resta de la plantilla.

Serà el moment on tots els components de l’handbol blaugrana es reuniran i podran felicitar als medallistes blaugranes als Jocs, Sorhaindo, or amb França, i Jernemyr i Sjöstrand, argent amb Suècia

Dia dens

Després de l’entrenament matinal, a les 12 h a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, tindrà lloc la presentació del nou jugador del Barça Intersport Eduardo Gurbindo.

Per la tarda, a les 16 h, l’equip s’entrenarà a la Ciutat Esportiva. Un cop finalitzi l’entrenament de la tarda, els blaugranes marxaran cap a l’aeroport per volar fins a Zagreb i, un cop aterrats a la capital croata, agafar l’autocar per anar fins a Doboj, per a la disputa del 44è Torneig Internacional d’handbol de la localitat de Bòsnia.

Tornar a dalt