Retorna la Lliga Asobal per al FC Barcelona Intersport

Després de l’aturada del Mundial, el Barça d’handbol afronta, a Pamplona, la primera jornada de la segona volta de l’Asobal

El temps de descans i de celebracions per al Barça Intersport ja és història. Avui dissabte, a les 19.30 h a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, l’handbol blaugrana juga el primer partit de la segona volta de l’Asobal per continuar defensant la imbatibilitat i el liderat de la Lliga estatal.

Canviar el xip

Els blaugranes arriben a Pamplona amb 7 campions del món a l’equip, amb un subcampió i amb l’objectiu de canviar el xip mundialista, en què 10 jugadors blaugrana han estat presents, i centrar-se en la disputa de la Lliga.

Aquest serà el primer partit dels blaugranes des del mes de desembre, en què es van proclamar campions de la Copa Asobal a Vigo davant l’Atlètic de Madrid. Una de les claus per a Pascual serà conjuntar l’estat de forma dels 10 jugadors que vénen del mundial amb l’estat dels que han restat treballant a Barcelona.

Pascual no podrà comptar amb Raúl Entrerríos, que és a la fase final de la recuperació de la mà, ni amb Magnus Jernemyr, que és a Suècia per finalitzar la recuperació de la discopatia cervical que té des del mes de desembre. Els joves Ariño i Balaguer completaran la convocatòria.

Un rival perillós

El rival de la jornada 16 de l’Asobal, l’Helvetia Anaitasuna, és un equip que ha posat en dificultats el Barça Intersport en els dos partits que ambdós conjunts han jugat aquesta temporada.

A la primera jornada de Lliga, al Palau, Anaitasuna va dominar bona part del partit a Barcelona -com a mostra el resultat de 4 a 10 que figurava al marcador en el minut 13- i els blaugranes van haver de suar de valent per remuntar el marcador i imposar-se per 26 a 19.

En el segon partit disputat aquesta temporada, el Barça Intersport va viatjar a Pamplona per jugar els vuitens de Copa a partit únic. En un partit disputadíssim, els homes de Pascual van emportar-se l’eliminatòria per 29 a 33.