fcb.portal.reset.password

Eduard Coll, en un instant de la roda de premsa de presentació d’Arpad Sterbik /FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

En el transcurs de la roda de premsa de presentació d’Arpad Sterbik com a nou integrant del Barça Intersport, Eduard Coll ha fet una crida als socis i aficionats del conjunt dirigit per Xavi Pascual perquè acompanyin i animin més que mai els jugadors en tots els partits que tinguin lloc al Palau Blaugrana. Una situació, aquesta, que segons la seva percepció és habitual en bona part de les pistes de la resta d’Europa, però no aquí.

El directiu responsable de la secció d’handbol ha posat el fitxatge d’un porter de la qualitat contrastada d’Arpad Sterbik, considerat un dels millors porters en l’àmbit mundial, com a exemple clar de l’aposta que el FC Barcelona fa per les seves seccions. “L’handbol està passant una època complicada. Tothom està fitxant, però a Europa, aquí no. Amb tot, tenim la millor porteria d’un club d’handbol del món. Això ens ha d’animar perquè la gent ens acompanyi. Ens falta que els socis i simpatitzants ens vinguin a acompanyar als partits. Tirem endavant l’handbol, el Barça aposta per les seccions. Només falta que vingui més gent”, ha explicat.

Mesures econòmiques per fomentar l’assistència

En aquesta línia, Eduard Coll ha anunciat que, per contribuir al foment de l’assistència al Palau Blaugrana, a partir d’aquest dimarts es comencen a tramitar els abonaments de temporada, que en el cas de l’handbol estaran entre els 60 –preu per a socis- i els 70 euros –preu per als no socis-. “S’ha fet un esforç econòmic, i està clar que es tracta d’un preu molt interessant”, ha explicat, just abans d’afegir que “els simpatitzants del Barça Intersport han de saber que hi haurà entrades a menys de 15 euros”. A més, i en una aposta per la joventut, els menors de 14 anys, ja siguin socis o no, no hauran de pagar per la seva entrada.

Tornar a dalt