fcb.portal.reset.password

Sterbik i Morros, al Palau Sant Jordi / FOTO: www.handballspain2013.com

Tomás, Sarmiento, Montoro, Sterbik, Morros, Rocas i Ariño, amb Espanya, i Noddesbo, amb Dinamarca, seran els protagonistes blaugrana de la final del Mundial d’handbol d’aquest diumenge al Palau Sant Jordi de Barcelona (17.15 hores). És el rècord de representació del Barça Intersport a la final d’un Mundial. Fins ara, la de Tunísia, l’any 2005, havia estat la que més presència blaugrana havia aglutinat, amb quatre jugadors. Barrufet, Romero i Hernández van defensar la samarreta de la selecció espanyola i Dominikovic, la de Croàcia. L’or va ser per a Espanya.

Sorhaindo tindrà successor blaugrana

En la passada edició del Mundial –a Suècia, el 2011– Sorhaindo es va penjar la medalla d’or amb França, després de superar la Dinamarca de Noddesbo a la final. Així doncs, aquest diumenge, algun dels seus companys d’equip el succeirà com a campió del món, i al vestidor del Barça Intersport hi continuarà lluint l’or.

Svensson, qui més finals ha disputat

Estadísticament, cal apuntar que el jugador que mentre vestia la samarreta blaugrana més vegades ha jugat la final d’un Mundial és Tomas Svensson, amb tres (Japó 1997, Egipte 1999 i França 2001). D’aquestes, es va proclamar campió a Egipte. Finalment, s’ha d’afegir que el porter iugoslau Zlatan Arnautovic té l’honor de ser el primer representant del Barça a la final d’un Mundial, el de Suïssa, l’any 1986.

Tornar a dalt