Primer títol en joc per al Barça Intersport

Primer títol en joc per al Barça Intersport

El Barça d’handbol juga avui a les 21 h a Banyoles la final de la Supercopa de Catalunya davant el Fraikin Granollers

La Supercopa de Catalunya és la competició que pren el relleu de la Lliga dels Pirineus. Organitzada per la Federació Catalana d’handbol, la disputen els finalistes de la Copa Catalana 2011 i els dos equips catalans de l’Asobal. El Fraikin Granollers arriba a la final després de vèncer en semifinals el BM La Roca i el FC Barcelona Intersport ho fa en superar l’Handbol Bordils.

Un rival sempre temible

Un derbi de l’handbol català és sempre un derbi. Independentment del moment de la  temporada en què es jugui i de la situació del Barça i el Granollers, és un partit que pot ser imprevisible.

El Fraikin Granollers ha canviat d’entrenador per a aquesta nova temporada. De la mà de Toni García, que ha substituït Manolo Cadenas, els del Vallès disposen d’una plantilla jove i equilibrada.

A la porteria hi juga Gonzalo Pérez de Vargas, jugador del FC Barcelona cedit al Granollers, i el complementa tot un clàssic a la porteria vallesana com és Manel Pérez.

Dues han estat les incorporacions destacades dels homes de Toni García: el xilè Rodrigo Salinas i el serbi Lazic. A més, García compta amb un dels jugadors més experimentats de l’Asobal, Raúl Campos.

Buscant el primer títol

Els blaugranes arriben a la final de Banyoles amb l’objectiu de superar els vallesans i portar cap a Barcelona el primer títol de la temporada. De fet, seria la primera Supercopa de Catalunya, ja que és la primera edició de la competició.

Pascual ja ha pres nota de l’estat de l’equip en els diversos partits de preparació que ha jugat el Barça Intersport al llarg d’aquesta pretemporada. De fet, el primer partit dels blaugranes en aquesta pretemporada va ser a Granollers, davant els homes de Toni García. Malgrat no poder comptar amb els jugadors que eren als Jocs, els homes de Pascual es van imposar per 27 a 28.

El tècnic blaugrana portarà a Banyoles tots els jugadors, amb l’excepció del lesionat Juanín García, i decidirà l’alineació final, un cop estiguin a la capital del Pla de l’Estany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut