Primer assalt per al Barça Intersport, camí de Colònia

Primer assalt per al Barça Intersport, camí de Colònia

Els blaugranes juguen a Madrid el partit d’anada dels quarts de final de Champions d’handbol, pas previ a la Final a Quatre de Colònia

Dissabte a les 19 h, en directe per Esport 3 i Teledeporte, el Barça Intersport juga a la pista del BM Atlètic de Madrid el partit d’anada de quarts de final de la VELUX EHF Champions League, en el darrer escull per assolir la tercera Final a Quatre de la història de l’handbol blaugrana.

En un punt clau

El FC Barcelona Intersport afronta un dels punts clau de la temporada. La visita al pavelló de Vistalegre, en l’anada de quarts de final de Champions d’handbol, és un dels partits decisius al llarg de la temporada.

Des del moment de conèixer que els matalassers serien els rivals per assolir la tercera Final a Quatre de l’handbol blaugrana, Pascual i els seus homes es van posar a treballar per preparar el partit. Un partit en què el tècnic blaugrana ha fet viatjar els 16 jugadors sèniors i en què, si no hi ha imprevistos de darrera hora, seran els homes que surtin a la pista de Vistalegre.

Malgrat que els blaugranes han superat els madrilenys en els tres partits disputats aquesta temporada -la Supercopa Asobal, la Lliga Asobal i la Copa Asobal-, Pascual no se'n refia i va demanar la màxima concentració de cara a un dels partits més decisius de la temporada.

Amb l’esperit de Berlín

El BM Atlètic de Madrid arriba als quarts de final de la VELUX EHF Champions League després de deixar enrere el Füchse Berlín, equip de la Final a Quatre de la temporada passada. Els matalassers van guanyar Alemanya per un gol en una pista en què el Barça Intersport va patir l’única derrota de la temporada, millorant l’empat a 29 del partit de Madrid.

Com a actual subcampió d’Europa, el BM Atlètic de Madrid és un dels grans equips europeus, i hi destaquen homes com el seu màxim golejador, Lazarov, els centrals Joan Cañellas i Balic i el pivot Julen Aguinagalde, entre altres grans jugadors.

Els madrilenys arriben a la cita de Champions després de caure a la Lliga davant el Fraikin Granollers per 26 a 25 i sense homes importants per lesió com Barachet i Gojun.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut