El Barça Intersport s'estrena en un partit plàcid davant el Bordils (23-43)

El Barça Intersport s'estrena en un partit plàcid davant el Bordils (23-43)

En un matx disputat al Pavelló Municipal Verd-i-blanc, els blaugranes vencen l'Handbol Bordils en les semifinals de la Supercopa de Catalunya i es jugaran el títol aquest dilluns davant el Fraikin Granollers

El Barça Intersport s'ha estrenat en competició oficial en el curs 2012/13 amb una còmoda victòria davant el Bordils (23-43). En un pavelló ple de gom a gom, els locals no han pogut mantenir el ritme anotador dels barcelonistes, que han decantat el duel ja des dels primers instants de partit. Amb aquesta victòria davant el campió de la Copa Catalana 2011, els jugadors de Xavi Pascual ja es mentalitzen per endur-se el títol aquest dilluns davant el Fraikin Granollers.

Encara sense Sterbik entre els convocats, Juanín García tampoc ha pogut disputar aquestes semifinals de la Supercopa de Catalunya per lesió, i Jernemyr i el porter Sjöstrand han estat els descartats per Xavi Pascual per jugar al Pavelló Municipal Verd-i-blanc.

Domini culer des de l'inici

Davant un adversari que disputa els seus partits dues categories per sota dels blaugranes, els jugadors culers han imposat el seu joc i ràpidament han agafat avantatge en el marcador, cosa que ha fet que arribessin amb nou gols de diferència al descans (11-20). La seriositat amb què s'ha pres el conjunt de Xavi Pascual l'enfrontament ha estat la tònica dominant d'un matx en què s'ha notat la diferència de potencial entre ambdós equips. A més, la defensa 6:0 dels barcelonistes ha permès disposar de molts contraatacs, tot i que les actuacions dels dos porters del conjunt gironí han evitat una golejada més contundent. Saric, amb onze aturades, també s'ha revalidat a la porteria.

El ritme i la intensitat es mantenen

A la represa, el Barça ha seguit en la mateixa línia tot i la diferència en l'electrònic, prenent-se amb molt compromís el primer partit oficial de la temporada. El Bordils s'ha mostrat més intens en defensa, però l'atac blaugrana ha estat molt superior i el matx ha acabat amb el màxim avantatge dels culers. Biosca, el porter del segon equip blaugrana, ha tingut els seus minuts i ha fet onze aturades.

L'espera el Fraikin Granollers

L'escenari de la final, que es jugarà aquest dilluns 3 de setembre a les 21 hores, serà el Pavelló de la Draga i enfrontarà els blaugranes amb el Fraikin Granollers, que es va desfer divendres del BM La Roca. D'aquesta manera, els dos equips de l'Asobal es disputaran a Banyoles el títol de l'antiga Lliga dels Pirineus, que enguany ha canviat de nom i s'ha passat a dir Supercopa de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut