Pascual: “No estem en disposició de dir que serà fàcil, ja que ens estaríem equivocant”

Pascual: “No estem en disposició de dir que serà fàcil, ja que ens estaríem equivocant”

El tècnic blaugrana recorda que “mai hem guanyat allà amb claredat” i que “per nosaltres Valladolid és Valladolid, és Pucela, és Huerta del Rey, amb el que significa jugar allà”

Xavi Pascual ha valorat el partit de dimecres, a les 20.30 h, a la pista de Cuatro Rayas BM Valladolid. Pascual no es refeia de la classificació dels castellans, 15ens amb 5 punts a les 10 primeres jornades, i ha recordat la dificultat de la pista de Valladolid i el respecte que ell i el seu equip tenen pels homes entrenats per Juan Carlos Pastor.

Màxim respecte

Malgrat que el BM Valladolid no està repetint aquesta temporada els bons resultats que sempre havien caracteritzat l’equip castellà a l’Asobal, Pascual ho té clar: “Per nosaltres Valladolid és Valladolid, és Pucela, és Huerta del Rey, amb el que significa jugar allà. La pressió, la gent, sempre ens posen problemes, no recordo haver guanyat mai allà amb claredat”.

“Valladolid ha fet un canvi evident d’equip i de composició però la manera de jugar és la mateixa. Estan a la zona baixa de la classificació, però els dos punts valen igual que qualsevol altre camp”, explicava l’entrenador del FC Barcelona Intersport.

Pista difícil i model de joc similar

“Sempre ens ha costat guanyar allà. Nosaltres ens ho prendrem amb la màxima seriositat i sabent que sempre ens posen problemes. El 7 inicial que manté és un set amb suficients garanties”, ha recordat Xavi Pascual.

“El model de joc que Pastor posa a la pista és el que tots coneixem. Eilert ha fet un pas endavant en la capacitat de llançament. Krivokapic coneix molt bé el sistema i jugadors com Avila fa molts anys que són allà”, opina Pascual respecte a l’estil de joc que desenvolupa el Cuatro Rayas BM Valladolid.

“Tot això fa que juguin un handbol bastant automatitzat i això és una de les seves virtuts, tenen problemes amb els canvis, especialment a les segones parts, però nosaltres sabem que l’important per nosaltres soóels dos punts per continuar a dalt de tot en la classificació”, declarava Pascual, per concloure la seva compareixença davant els mitjans.

Sense Tomás ni Jernemyr

El FC Barcelona Intersport desplaçarà a Valladolid el mateix equip que va jugar dissabte passat a Szeged. Pascual no pot comptar encara amb Víctor Tomás, amb una contractura al bíceps femoral de la cama dreta ni amb Jernemyr, amb molèsties cervicals. Els joves Balaguer i Ariño ocuparan les seves places.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut