Pascual: “El Kadetten, l’any passat, ens va donar molts problemes al Palau”

Pascual: “El Kadetten, l’any passat, ens va donar molts problemes al Palau”

Pascual recorda les dificultats que va posar el campió suís, la passada temporada, al Palau i que cal “assegurar dos punts per intentar seguir comandant el grup de Champions”

Pascual ha atès, com és habitual, els mitjans informatius el dia previ a la disputa de la setena jornada de la VELUX EHF Champions League. La cita de dissabte, a les 16.15 h i al Palau Blaugrana, contra el Kadetten Schaffhausen es presenta vital per mantenir-se invictes i líders del Grup D.

Cal continuar amb el liderat

Pascual, en resposta als periodistes, assenyalava que l’objectiu del partit davant el Kadetten Schaffhausen era “assegurar dos punts per intentar seguir comandant el grup de Champions”

“Allà vam jugar força bé i la situació és bastant semblant a l’any passat, on els vam guanyar bé, i després van venir aquí i ens van causar moltíssims problemes i vam tenir un partit molt complicat. Per ells és una de les oportunitats de sumar, ja que necessiten els punts”, ha recordat el tècnic blaugrana.

La temporada 2011/12 els blaugranes es va imposar per 26 a 30 a Schaffhausen i van haver de suar de valent per vèncer al Palau per 33 a 29. En el primer partit de l’actual edició de la Champions d’handbol, els homes de Pascual van guanyar al BBC Arena de la localitat suïssa per 23 a 33.

Amb opcions d’entrar a vuitens

El Kadetten Schaffhausen és el sisè classificat del grup D amb una sola victòria. Els suïssos volen assolir els vuitens de final, com en les dues darreres edicions de Champions, i, tal com explicava Pascual: “Nosaltres, el Füchse i el Minsk sembla que som els tres equips que tenim la classificació assegurada i els altres tres equips han de treure punts d’on sigui. El partit arriba en una situació semblant a l’any passat”.

“Són un bon equip. Han recuperat un dels jugadors clau com és Kukucka i sembla que Jurca tingui problemes físics, i aquesta necessitat de punts els fa més perillosos”, explicava l’entrenador del FC Barcelona Intersport.

Centrat en el Barça

L’empat del BM Atlètic de Madrid davant el BM Aragó també ha estat centre d’atenció dels mitjans que han assistit a la roda de premsa de Xavi Pascual.

“L’Atlético és el nostre gran rival a la Lliga, que perdi punts ens beneficia, però nosaltres no hi podem fer res. Nosaltres el que hem de fer és el nostre camí, que és el partit del Kadetten. Ja parlarem de la Lliga quan arribi. Queda la Champions, l’eliminatòria ‘a mort’ de Copa a la pista de l'Anaitasuna, i després ja vindrà la Lliga. Ara no ens ha d’importar per res”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut