Pascual: “Anaitasuna és un equip amb caràcter”

Pascual: “Anaitasuna és un equip amb caràcter”

El tècnic blaugrana destaca les incorporacions dels navarresos i l’estil de joc del primer rival del Barça Intersport a la Lliga Asobal

Després de vèncer la Supercopa davant el BM Atlètic de Madrid, el dimarts a les 18 h, arranca la lliga Asobal al Palau Blaugrana. El rival serà l’Helvetia Anatasuna, un històric de l’handbol que juga la segona temporada a Asobal.

Passar pàgina

Un cop aconseguida la Supercopa a Madrid, Pascual té clar que “hem gaudit del partit de l’altre dia i ara ens hem de concentrar en el partit d’Anaitasuna” explicava el tècnic blaugrana, a la roda de premsa prèvia al debut a l’Asobal 2012/13.

I és que Pascual vol que l’equip giri full d’aquest èxit assolit a la pista madrilenya i, tal com ha dit, “l’endemà d’un triomf com el de la Supercopa, t’has de concentrar en el següent partit”.

Centrats en la Lliga

La primera jornada de l’Asobal porta l'Helvetia Anaitasuna al Palau Blaugrana. Els navarresos són, per Pascual, “un equip que s’ha reforçat bastant, en totes les línies, i que han fet bons resultats a pretemporada”.

“És un equip amb caràcter que té defenses 5-1 i 6-0 prou agressives i que corre. Un equip que cal tenir en compte. Tenen un punt més que l’any passat”, comentava Pascual a l’hora d’analitzar les virtuts del joc del homes entrenats per Aitor Etxaburu.

Amb molta cura

Amb la Supercopa a la butxaca, el cartell de favorit ha caigut sobre el Barça Intersport. “Sempre ens donen com a favorits. Nosaltres tenim màxim respecte per tots els equips i cal tenir present que a les primeres jornades es produeixen resultats diferents, per tant anem amb molta cura”, ha afirmat amb contundència Xavi Pascual davant d'aquest fet.

“Hi ha dos equips favorits clars com som el Barça i l’Atlètic, però cal tenir en compte altres equips com Logronyo, Saragossa, Ademar…, cal tenir molta cura amb tothom”, finalitzava el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut