Objectiu: continuar la ratxa de triomfs

Objectiu: continuar la ratxa de triomfs

Invicte durant aquesta temporada, el Barça Intersport busca davant l’Academia Octavio mantenir la imbatibilitat i seguir líder de l'Asobal

A les 20.45 h, en directe per Barça TV, el Barça Intersport i l’Academia Octavio disputen, al Palau Blaugrana, la tercera jornada de l'Asobal. Els homes de Pascual afronten aquest partit amb l’objectiu de seguir en la línia apuntada des de l’inici de la temporada.

Concentració i actitud

El Barça Intersport ha sumat dues victòries en el dos primers partits de l'Asobal. L'Anaitasuna al Palau i el Palma del Río, a domicili, van caure davant l’allau de joc blaugrana.

Els blaugranes han combinat gran moments de joc, en aquests dos partits, amb moments menys lluïts. Per aquest motiu Xavi Pascual apuntava, en la roda de premsa prèvia: “Alguns dies sortirem millor i altres dies sortirem pitjor, però la clau és sortir amb l’actitud que vam tenir a Palma del Río”.

Els blaugranes, després de dues jornades Asobal, són l’equip que més gols ha marcat, amb 66. Pascual donarà la convocatòria definitiva per al partit una hora abans de l’inici de l'enfrontament.

Joc ràpid i equip de futur

L’Academia Octavio és un club assentat a l’Asobal, en els darrers anys. Malgrat el descens a la temporada 2010/11, van tornar a la màxima competició de l’handbol estatal l’any següent i és un dels rivals habituals dels blaugranes a la Lliga.

Els gallecs arriben a Barcelona havent empatat, en la primera jornada, a la sempre complicada pista del Fraikin Granollers i després de caure a casa davant el BM Aragó, en la segona jornada.

L’equip entrenat per Enrique Domínguez, que compleix la vuitena temporada com a entrenador de l'Academia Octavio, destaca per un joc ràpid dirigit pel jove central Pablo Cacheda. A Cacheda l’acompanya, en la posició d’extrem, un gran finalitzador com és Ismael Juárez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut