Nou jugadors del FC Barcelona Intersport disputaran el Mundial d’handbol 2013

Nou jugadors del FC Barcelona Intersport disputaran el Mundial d’handbol 2013

Set jugadors amb Espanya, Sorhaindo amb França i Rutenka amb Bielorúsia jugaran el Mundial. Noddesbo podria completar la llista

Ja es coneix pràcticament la composició de les seleccions que disputaran el Mundial d’handbol 2013 que tindrà lloc a l’estat espanyol de l’11 al 27 de gener. Nou blaugranes figuren a llista a l’espera de la convocatòria danesa, on Noddesbo té moltes opcions d’entrar.

Base d’Espanya

El FC Barcelona Intersport és el club que més jugadors aporta a la selecció estatal. Set són els blaugranes que disputaran el Mundial d’Espanya sota les ordres de Valero Rivera.

Arpad Sterbik, Albert Rocas, Raúl Entrerríos, Viran Morros, Víctor Tomás, Dani Sarmiento i Ángel Montoro seran els representants blaugrana a la selecció amfitriona.

Espanya jugarà a Madrid la fase prèvia davant Hongria, Algèria, Austràlia, Croàcia i Egipte.

Sorhaindo, vigent campió

El pivot blaugrana Cedric Sorhaindo disputarà el Mundial amb França amb l’objectiu de revalidar el títol assolit fa dos anys a Suècia.

Sorhaindo i els seus companys de selecció jugaran la fase prèvia Granollers davant Alemanya, Argentina, Brasil, Montenegro i Tunis

Rutenka amb Bielorússia

Siarhei Rutenka va assolir amb Bielorússia una classificació històrica per al Mundial d’handbol. El lateral del FC Barcelona Intersport jugarà amb Bielorússia al Grup C, que tindrà com a seu la ciutat de Saragossa.

L’Aràbia Saudita, Corea del Sud, Eslovènia, Polònia i Sèrbia seran els rivals de Bielorússia, a la primera fase del Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut