Naturhouse - Barça Intersport: A per la 29a victòria

Naturhouse - Barça Intersport: A per la 29a victòria

Els blaugranes afronten el repte d'acabar la Lliga invictes i per aconseguir-ho necessiten superar el conjunt de Logronyo El gran objectiu de l'equip és arribar en plena forma a la Final Four de Colònia

El Barça Intersport disputa aquesta tarda (18.30 hores / Sportmania) la 29a jornada de Lliga busca aconseguir la 29a victòria de la temporada. El gran objectiu dels homes de Xavi Pascual és acabar la temporada amb un rècord de victòries. Fer un 30 de 30, fita que tan sols ha aconseguit l'extint Ciudad Real la temporada 2009/2010.

El rival dels blaugranes, el Naturhouse La Rioja, està immers en la lluita per la tercera plaça de la Lliga, que dóna accés directe a la Lliga de Campions d'handbol. És per això que el partit no serà gens fàcil, perquè els locals lluiten per un objectiu i aniran a totes. Els altres equips que lluiten per la tercera posició a la Lliga són l'Ademar Lleó i l'Aragó.

El pavelló de Logronyo és un lloc que porta records especials. La temporada 2010/2011 el Barça es va proclamar campió de Lliga i des d'aleshores suma dues Lligues més de forma consecutiva (2011/2012 i 2012/2013).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut