fcb.portal.reset.password

Masip, Montoro i Coll a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Ángel Montoro, el nou fitxatge del FC Barcelona Intersport, ha estat presentat aquest migdia a la sala de premsa Ricard Maxenchs, al Camp Nou. El lateral procedent de l’Ademar de Lleó ha comparegut per primer cop davant els mitjans juntament amb el directiu responsable de la secció, Eduard Coll, i del director esportiu, Enric Masip.

Montoro, que durà el número ‘17’ a la samarreta, s’ha mostrat confiat i convençut que demostrarà que té nivell per jugar en aquest club. El ‘sostre’ de la Lliga Asobal, amb 212 centímetres d’alçada, ha signat per als propers 6 anys i permetrà a Xavi Pascual guanyar en alçada a la primera línia.

La il·lusió, la clau del fitxatge

Ángel Montoro s’ha mostrat molt confiat de realitzar un bon paper a les ordres de Xavi Pascual i creu que té el nivell suficient, tot i l’edat, per destacar en un club com el FC Barcelona. El lateral, però, ha volgut remarcar: “La meva intenció no és substituir ningú, cadascú té la seva personalitat i tots som diferents. Jo he vingut aquí a fer-ho tan bé com sigui possible”.

L’alçada del jugador (212 cm) és una de les claus del seu joc i ell mateix ha reconegut els avantatges que aquesta li ofereix: “Em proporciona facilitat en el llançament, llançar per sobre dels jugadors, efectuar passades al pivot també per sobre de la resta de jugadors i, en defensa, evitar amb més facilitat els llançaments contraris. Defectes també en tinc molts, però intento polir-los a base d’entrenaments”.

“Des que vaig conèixer l’interès del FC Barcelona per mi la meva il·lusió ha estat molt gran, perquè és un dels millors equips del món”, ha assegurat Montoro. Pel que fa a la lesió que va patir al lligament encreuat anterior del genoll dret, Montoro ha explicat: “Estic treballant molt dur per recuperar-me bé de la meva lesió i començar la temporada a un bon nivell”.

Agraïments al jugador

Tant el directiu responsable de la secció, Eduard Coll, com el director esportiu, Enric Masip, han volgut agrair l’esforç econòmic que el jugador de Toledo ha fet per arribar al Club. De fet, segons ha assegurat Coll, “el fitxatge de Montoro s’havia de realitzar d’aquí a dues temporades, però les necessitats de l’equip i les circumstàncies que s’han donat durant l’estiu han provocat que s’accelerés el procés”.

Per aconseguir això, tant el Club com el jugador han hagut de fer un esforç econòmic, que el en cas de Montoro s’ha traduït en el pagament de la clàusula per part del jugador. Les ganes del jugador d’arribar a Barcelona han permès que es dugués a terme aquesta operació.

L’operació Nagy

El directiu responsable de la secció, Eduard Coll, ha tingut també paraules per a la situació de Laszlo Nagy, després que es confirmés que continuaria un any més. “L’oferta del Veszprém era ridícula. Nagy té una clàusula de 3 milions i, com a mínim, fitxar un jugador de les seves característiques al mercat europeu ens costaria un milió. No podem malvendre un jugador si amb el que ens donen no tenim per fitxar-ne un altre, per tant, continuarà un any més al club”, ha assegurat Coll.

Tornar a dalt