fcb.portal.reset.password

Michal Kasal, nou jugador del FC Barcelona Intersport B/Foto:HC Zubri

El FC Barcelona d’handbol ha arribat a un acord amb Michal Kasal per a la seva incorporació fins a la fi de la temporada 2015/16. El lateral jugarà amb el FC Barcelona Intersport B i treballarà durant la pretemporada amb el primer equip.

Incorporació de futur

Michal Kasal és un lateral esquerre de 18 anys nascut a la localitat txeca de Nove Velesi. Kasal prové de l’HC Zubri, actual campió de la Lliga txeca d’handbol.

Internacional sub-19 per Txèquia, aquesta temporada passada ha debutat amb el primer equip de l’HC Zubri, on ha disputat diversos partits de la Lliga txeca i de l’EHF Challenge Cup.

Gran capacitat de llançament

Un dels punts importants per al fitxatge de Kasal, segons explica el secretari tècnic de la secció d’handbol, Enric Masip, “és la seva capacitat de llançament”. “A més, és un jugador amb unes mesures físiques molt interessants”, ha afegit.

“Kasal té marge de millora, especialment en l’aspecte defensiu i per a això treballarem. Ofensivament és un jugador que destaca en la seva faceta de llançament”, declara Masip.

“El seguíem des de fa temps i després de veure’l treballar amb el nostre segon equip, on va venir a entrenar fa uns mesos, vam decidir la seva incorporació”, explicava Masip.

Tornar a dalt