L’handbol formatiu comença a caminar

L’handbol formatiu comença a caminar

Els cinc equips de la base de l’handbol blaugrana ja preparen la temporada 2012/13 amb la formació com a objectiu

El Barça Intersport B, el Juvenil, els dos cadets i l’equip infantil ja estan preparant la nova temporada. Els joves jugadors de l’handbol formatiu blaugrana i els seus tècnics fa dies que han iniciat els entrenaments per preparar la temporada i formar-se com a jugadors i com a persones.

L’avantsala de les lligues estatals

L’equip juvenil del FC Barcelona d’handbol és el darrer equip que no juga en lligues estatals. Entrenat, de nou, per Àlex Barbeito, els joves jugadors juguen la competició catalana per assolir les fases finals que donen accés al campionat estatal.

Després d’assolir el subcampionat estatal la temporada passada, els joves entrenats per Barbeito cercaran tornar a entrar a les fases finals del campionat estatal.

Els equips cadets

El Cadet A i el Cadet B també lluitaran per assolir els campionats estatals de la categoria. El Cadet A, compost per jugadors de segon any, aspira a repetir el èxits que es van assolir a la categoria l’any passat, en què el Cadet A va guanyar els campionats de Catalunya i Espanya i la Minicopa Asobal.

Els jugadors del Cadet A ja van demostrar amb el Cadet B l’any passat la seva qualitat finalitzant tercers d’Espanya amb un equip de primer any. Antoni Juanpera, entrenador del Cadet B la temporada passada, puja amb l’equip i serà l’entrenador del Cadet A.

El Cadet B serà entrenat per Andrei Xepkin, que continua al capdavant de l’equip que va entrenar la temporada passada en categoria infantil. De la mà de l’exjugador del ‘Dream Team’ de l’handbol, buscaran competir amb jugadors un any més grans que ells i millorar el seu nivell.

Els més petits

L’equip infantil està compost pels jugadors més joves que estan sota la disciplina blaugrana i afronten la seva primera temporada vestint la samarreta blaugrana. Entrenats per Jordi Giralt, l’entrenador que va portar l’any passat el Cadet A a guanyar-ho tot, treballaran per adaptar els joves jugadors al que suposa jugar amb el FC Barcelona.

Els infantils disputaran el campionat de Catalunya per poder optar a les fases finals que donen accés al campionat estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut