L’handbol formatiu, amb pas ferm

L’handbol formatiu, amb pas ferm

Triomf del filial a Torrelavega i victòria del Juvenil davant el BM Granollers, en el derbi català de la categoria

El cap de setmana ha estat força bo per als equips de l’handbol formatiu del FC Barcelona. El filial va reafirmar el seu liderat a Torrelavega, el Juvenil va imposar-se a Granollers i el duel entre cadets es va decantar del costat dels més grans, el Cadet A

Reafirmant el liderat

El Barça Intersport B es va imposar, per 31 a 37, a la pista del BM Torrelavega. A Cantàbria els joves entrenats per Toni Gerona van realitzar un gran partit ofensiu, on va destacar l’aportació del pivot Adrià Figueras amb 7 gols.

El lateral txec Michal Kasal va tornar a jugar, després de les molèsties que l’havien deixat fora el dia de Puente Genil, i va contribuir amb 5 gols al triomf blaugrana. En l’aspecte golejador van acompanyar Figueras i Kasal, David Balaguer amb 6 gols i Sáez i Montoya amb 5 gols cadascú.

Els blaugranes són líders, després de 15 jornades, superant en dos punts Juanfersa Gijón, segon classificat de la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol espanyol.

Triomf al derbi juvenil

Diumenge, a la Ciutat Esportiva, va tenir lloc el derbi de categoria juvenil entre el FC Barcelona i el BM Granollers. Triomf per als nois entrenats per Àlex Barbeito per 29 a 25.

Els dos cadets es van trobar en un duel fratricida divendres, on el Cadet A, amb jugadors de segon any, es va imposar per 41 a 37 al Cadet B, amb jugadors de primer any.

L’equip infantil va visitar la pista de La Salle Montcada, on es va endur un triomf per 19 a 26.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut