L’Hamburg, rival del Barça a la Final a Quatre de Colònia

L’Hamburg, rival del Barça a la Final a Quatre de Colònia

L’equip alemany supera el Kiel a les semifinals per un contundent 39-33 i serà el rival del Barça a la final Després de dues semifinals, és la primera vegada que l’Hamburg arriba a la Final a Quatre de la competició europea

L’Hamburg serà el rival del Barça a la final de la Champions d’handbol. Els alemanys han superat amb més facilitat de la prevista el seu rival en semifinals, el temut Kiel, l’encara actual campió d’Europa.

Aquesta serà la primera vegada a la història que el Barça s’enfrontarà a l’Hamburg en partit oficial. En el 52 partits que els blaugranes han disputat a Europa contra conjunts alemanys, mai s’havien creuat contra l’equip que aquest dissabte ha superat el Kiel.

Els perills de l’Hamburg

L’HSV Hamburg l’entrena un antic jugador, Martin Schwalb, que dirigeix una plantilla formada per jugadors alemanys, croats i suecs d’alt nivell. A la porteria hi destaca l’alemany Bitter. El croat Dubnjak, el millor del partit d’aquest dissabte amb 11 gols, és el central titular, l’home que du la batuta ofensiva del seu equip. També destaquen el lateral Hens, l’extrem Lindbger i l’exblaugrana Igor Vori.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut