fcb.portal.reset.password

Aquest serà l'escenari de la Final Four de Colònia.

Aquest dilluns, 6 de maig, a les 10 hores, s’obrirà el procés de venda dels abonaments per a la Final Four d’handbol, que es disputarà a Colònia l’1 i 2 de juny. Els socis del FC Barcelona tindran exclusivitat en la compra d’entrades, aquest dilluns i dimarts. A partir de dimecres, s’obrirà la venda a la resta d’aficionats, fins el dilluns 13 de maig, sempre que no s’exhaureixin abans les localitats.

Cada soci podrà adquirir en el mateix procés de compra un màxim de 4 abonaments. En les peticions que es facin entre dilluns i dimarts, per identificar-se cal indicar al formulari la clau de soci i el número de soci (tots dos números surten al carnet de soci). A partir de dimecres, aquest requeriment no serà necessari.

[[BOTOVERMELL::ABONAMENTS++F4 Colònia::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formfinalfourhandbol2013.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Els preus de les localitats, que inclouen les dues semifinals, el partit pel 3r i 4t lloc i la final, són de quatre categories diferents: 240 euros (C1), 180 euros (C2), 120 euros (C3) i 60 euros (C4).

La recollida de les entrades es farà a les taquilles de l’accés 14, els dies 21 i 22 de maig, de les 9 a les 17 hores.

Cal recordar que el Barça Intersport disputarà la semifinal de la Final Four el pròxim 1 de juny contra el VIVE Targi Kielce de Polònia (15.15 hores).

Opcions de desplaçament amb FCB Viatges

FCB Viatges (www.fcbviatges.com) informa dels diferents plans de viatge i dels preus de cadascuna de les propostes. A continuació pots consultar la informació:


[[BOTOGRIS::AVIÓ + HOTEL++Programa de viatge::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/051/666/original/PROGRAMA_FINAL_FOUR_HANDBALL.v1368111700.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt