L’Asobal, en joc, al Palau Blaugrana

L’Asobal, en joc, al Palau Blaugrana

EL FC Barcelona Intersport rep al Palau Blaugrana el Reale Ademar, el cinquè classificat, i un dels rivals més complicats a la Lliga

Dimarts a les 21 h i en directe per Teledeporte, el FC Barcelona Intersport rep a casa un dels rivals més complicats de l’Asobal. El Reale Ademar de Lleó arriba a Barcelona amb l’objectiu de sumar per entrar a la Copa Asobal, i assolir una de les places que donen accés directe a Europa.

Sense parar

El Barça d’handbol rep els lleonesos, tres dies després d’haver jugat la Champions davant el Pick Szeged. Aquest calendari ‘non-stop’ dels blaugranes els obliga a mantenir la concentració per continuar invictes, en aquest cas a la Lliga Asobal.

I és que els blaugranes manen a la classificació de la Lliga, amb 11 triomfs en 11 jornades, fet només igualat pel BM Atlètic de Madrid, que serà el rival dels blaugranes a la pròxima jornada Asobal, el dia 9 de desembre a les 13 h al pavelló de Vistalegre.

Però, abans de pensar en l’Atlètic, el blaugranes han de superar el sempre difícil compromís del Reale Ademar. En els últims anys els de Lleó han guanyat dues vegades al Palau, la temporada 2000/01 per 27 a 32 i la temporada 2003/04 per 26 a 32, i han aconseguit dos empats, a 25 la temporada 2007/08 i a 26 la temporada 2009/10.

Sobreposant-se a les adversitats

 Després d’haver patit rigors econòmics, el Reale Ademar de Lleó es va haver de desprendre de jugadors clau, a la fi de la temporada passada. Però, amb l’esperit que sempre ha caracteritzat l’entitat lleonesa, l’equip s’ha refet i estan lluitant per assolir les posicions capdavanteres de la Lliga i per entrar als vuitens de la Champions d’handbol.

L’empremta de Cadenas és evident a l’equip: un equip lluitador, que no dóna cap pilota per perduda i amb un alt ritme de joc. Malgrat les baixes de Ruesga i Nantes, no ho posarà fàcil als homes de Pascual.

Amb un veterà a la porteria com és Iñaki Malumbres, amb dos homes amb un gran estat de forma com són Goñi i Carou i un estol de joves jugadors de qualitat, el Reale Ademar presenta les seves credencials a lluitar per les posicions capdavanteres de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut