La preparació dels blaugranes per al Mundial d’handbol

La preparació dels blaugranes per al Mundial d’handbol

Després d’uns dies d’entrenaments, arriba l’hora dels partits de preparació per als 9 blaugranes que jugaran el Mundial d’handbol

Els 9 blaugranes que disputaran el Mundial, sis amb Espanya, Sorhaindo amb França, Noddesbo amb Dinamarca i Rutenka amb Bielorússia, ja fa dies que preparen la cita mundialista. Ara és moment de posar sobre la pista tot el que s’han entrenat.

Espanya, al Memorial Domingo Bárcenas

Els sis blaugranes que juguen amb la selecció espanyola preparen el Mundial a la tradicional cita del torneig Memorial Domingo Bárcenas, que tindrà lloc a Madrid del 4 al 6 de gener.

Rocas, Montoro, Sterbik, Morros, Tomás i Sarmiento jugaran divendres davant Xile, dissabte davant el Japó i diumenge davant el Brasil, per finalitzar la seva preparació de cara al Mundial, que tindrà lloc de l’11 al 27 de gener en diferents ciutats de l’estat.

Dos partits per a Sorhaindo

El vigent campió del món, França, amb el blaugrana Sorhaindo a les seves files, es prepararà per assolir de nou el títol amb dos amistosos davant Argentina.

Dilluns dia 7 de gener a Toulon i dimecres 9 a Montpeller, acolliran el doble enfrontament preparatori per a francesos i argentins.

Noddesbo a casa

El pivot blaugrana de Dinamarca, Jesper Noddesbo, continuarà en terres daneses per realitzar la part final de la preparació, en forma d’amistosos.

Els danesos jugaran davant Tunis, el dia 4, Montenegro, el dia 5 i Eslovènia, el dia 6, per ultimar la preparació mundialista. Noddesbo és vigent subcampió del món.

Rutenka a Suïssa

Siarhei Rutenka, amb la selecció bielorussa, viatja cap a terres suïsses per disputar la ‘Yellow Cup 2013’. Rutenka i els seus companys de selecció prepararan el Mundial davant Àustria, Qatar i la selecció suïssa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut