La Champions d’handbol entra en escena per al FC Barcelona Intersport

La Champions d’handbol entra en escena per al FC Barcelona Intersport

Diumenge, a Berlín, el Barça Intersport torna a la Champions League d’handbol després de l’aturada mundialista

Hora d’un nou canvi de xip per al Barça Intersport. Després del canvi del Mundial per la Lliga Asobal, ara toca aparcar la competició domèstica i centrar-se en la Champions, en què els blaugranes són líders del grup D amb 7 triomfs en 7 partits.

El Barça Intersport a la Champions 2012/13

Els blaugranes lideren el Grup D de la primera fase de la Champions d’handbol amb 4 punts d’avantatge sobre el Füchse Berlín, pròxim rival dels homes de Pascual, i amb 6 sobre el Dinamo de Minsk.

El FC Barcelona Intersport lidera aquest grup invicte i ja està matemàticament classificat per als vuitens de final. Un triomf a Berlín significaria que els blaugranes asseguressin el primer lloc del grup.

Ser primers al grup faria que els blaugranes s’haguessin d’enfrontar, a vuitens de final en eliminatòria d’anada i tornada, a un dels 3 equips classificats en quart lloc dels tres altres grups. La tornada d’aquesta eliminatòria i la hipotètica tornada de quarts serien sempre al Palau Blaugrana.

Les dades blaugrana

En aquests 7 partits els blaugranes han marcat 226 gols, amb una mitjana de 32,28 gols per partit. El Barça Intersport és el segon millor atac de la competició per darrere del THW Kiel. En defensa, amb una mitjana de 24 gols encaixats, els de Pascual són la tercera millor defensa Champions, per darrere del Metalurg Skopje i el Kielce.

Els blaugranes han guanyat 3 partits de Champions per 11 gols. 34 a 23 davant el Fuchse al Palau, 21 a 32 a la pista del Croatia Zagreb i 36 a 25, al Palau, contra el Kadetten Schaffahausen.

Siarhei Rutenka és el màxim golejador blaugrana de l’actual edició de la Champions d’handbol amb 29 gols. El segueix Jesper Noddesbo amb 26.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut