fcb.portal.reset.password

Juanín garcía, durant la roda de premsa. FOTO: GERMÁN PARGA- FCB

Juanín García seguirà una temporada més a la disciplina del Barça Intersport. El jugador lleonès, de 35 anys, jugarà al club blaugrana fins al 30 de juny del 2014. “Ha demostrat la seva vàlua. S’ha vist que Juanín ha donat un rendiment extraordinari. És una persona importantíssima a l’equip i a més és el segon capità. Crec que com a club som justos amb un jugador que ho ha donat tot des que està aquí i vull donar-li les gràcies i que ens ajudi a guanyar més títols”, ha analitzat el secretari tècnic i entrenador del Club, Xavi Pascual.

Pensava que seria la meva última temporada al Barça

Encantat de seguir al Club

Juan García Lorenzana, que fa que és al Barça des de la temporada 2005/06, ha revelat que el seu gran desig era seguir al Club i que no esperava que això passés. “Pensava que seria la meva última temporada aquí i a última hora he renovat gràcies a l’esforç de totes les persones del Club. Després de la temporada vinent no sé què passarà. Tinc 35 anys i no tinc gaire recorregut. Des que el Barça em va dir que esperés, jo he esperat. Finalment el Club ha decidit que segueixi, val la pena esperar per un club com aquest”, ha explicat davant dels mitjans l’extrem lleonès. “Estic encantat de seguir aquí, era el que volia”, ha afegit.

Val la pena esperar per un club com aquest

Seguirà la competència

I és que amb la renovació de Juanín García, al Barça Intersport hi seguirà havent tres extrems drets: Martin Stranovsky, Aitor Ariño i el mateix Juanín. “Es quedaran els tres extrems segur. Aitor és una aposta del Club i tenim moltes esperances en ell. En el cas del Martin tots sabem que la primera temporada al Barça és complicada, la samarreta pesa molt. Si els hem hagut de dir res? Cada jugador ha de saber on està, els necessitem a tots. Els jugadors han de jugar perquè s’ho guanyen, no perquè en vagis traient del mig”, ha comentat Xavi Pascual, que ha comentat a Juanín que “segueixi amb la mateixa il·lusió”.

Tornar a dalt