Juanín García destrossa el Cangas (40-25)

L'extrem, autor de 12 gols, ha estat el millor home d'un Barça Intersport que ha tombat fàcilment el Cangas i que suma la seva cinquena victòria a la Lliga

Cinc de cinc per al Barça Intersport, que aquest dimarts a la tarda s’ha desfet còmodament del Cangas al Palau Blaugrana. Ha estat un partit plàcid per als de Pascual, que ha donat descans a Sorhaindo i Jernemyr i que ha vist com Juanín García s’ha erigit en el gran heroi del partit, amb 12 gols. Amb aquest recital, l’extrem blaugrana iguala el rècord golejador d’aquesta temporada a la Lliga, fins ara en propietat d’Enrique Plaza, del Villa de Aranda, proper rival del Barça Intersport a la competició.

Juanín, imparable

El Barça Intersport ha anat de menys a més. Mikel Aguirrezabalaga i Albert Rocas han estat els jugadors més inspirats del Barça Intersport en un inici de partit en què el Cangas ha assolit el seu primer i únic avantatge (1-2). L’alegria visitant ha durat un instant. Ràpidament s’ha passat al 6-3 i més endavant al 9-4, amb un Sterbik que també ha tingut una trajectòria ‘in crescendo’ al primer temps.

Al minut 17, Pascual ha canviat els seus dos extrems. Stranovsky i Rocas han deixat els seus llocs a Juanín i Tomas, que han marcat fins a vuit gols en els seus primers 13 minuts sobre la pista. Juanín, amb sis dianes i imparable al contracop, ha estat especialment inspirat. Ha estat en els intants previs a la mitja part quan el Barça Intersport ha aconseguit distanciar-se en el marcador, fins assolir un 17-11 que suposava la màxima diferència del matx.

Debuta Xavier Castro

La segona meitat, amb el partit resolt, ha tingut poca història. El Barça Intersport ha anat incrementant el seu avantatge fins a superar la barrera dels deu gols. Amb aquest marge, Xavi Pascual ha donat minuts a Xavier Castro, jugador del Juvenil que ha debutat aquest dimarts amb només 16 anys. Una nit rodona per a Castro i per a tot el Barça Intersport, que ja duu cinc victòries a la Lliga i que ha igualat el seu rècord golejador del curs, amb 40 dianes.