Jornada de seleccions per al Barça Intersport

Jornada de seleccions per al Barça Intersport

Dimecres és el dia que els jugadors del Barça d’handbol que es juguen la classificació per a l’Europeu 2014 tenen els seus primers partits

Hora de saltar a la pista per a onze jugadors del FC Barcelona Intersport que disputen, amb les seleccions estatals, la classificació per a l’Europeu 2014, que tindrà lloc a Dinamarca. Dimecres és el dia que juguen el primer dels dos compromisos que tenen aquesta setmana.

Set blaugranes a Macedònia

Els set jugadors del Barça Intersport que juguen amb la selecció espanyola, Sterbik, Tomás, Entrerríos, Ariño, Montoro, Rocas i Viran, juguen avui, dimecres, a les 17.45 h davant Macedònia.

A les 17.45 h els blaugranes saltaran a la pista de la capital de Macedònia, Skopje, per consolidar el liderat del Grup 2, on els homes entrenats per l’extècnic blaugrana Valero Rivera comanden la classificació amb 4 punts.

Stranovsky, Sorhaindo i Rutenka també juguen

Martin Stranovsky defensarà la samarreta d’Eslovàquia davant Letònia a les 19.00 h a la localitat letona de Dobele. Eslovàquia lluita per una de les dues places del Grup 4 que donen accés a la classificació, malgrat haver caigut en els dos primers partits davant Hongria i Croàcia.

Cedric Sorhaindo sortirà al pavelló de la localitat Noruega d'Stavanger per disputar el partit entre Noruega i França, a les 19.10 h. Gals i noruecs comanden la classificació del Grup 3 amb 4 punts cadascun.

Siarhei Rutenka jugarà a Romania, a la localitat de Piatra Neamt, a les 18 h. Els bielorussos lluiten amb Islàndia i Eslovènia per assolir les dues places que donen accés a l’Europeu de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut