Jesper Noddesbo: “Prefereixo una final amb Espanya”

Jesper Noddesbo: “Prefereixo una final amb Espanya”

El pivot danès del FC Barcelona Intersport parla sobre el partit de quarts davant Hongria i del futur d’aquest Mundial

Arriba l’hora decisiva del Mundial d’handbol i un dels nou blaugranes que disputaran els quarts de final, Jesper Noddesbo, explica com veu aquest pròxim repte i la seva il·lusió per veure com més blaugranes millor a la final de la competició.

Final davant els companys

“Somiar per somiar, prefereixo una final davant Espanya. Malgrat juguin a casa seria un plaer trobar-me amb set companys del Barça Intersport en una final d’un Mundial”, explicava Noddesbo en una entrevista per Barça TV a l’hotel de concentració dels danesos a Barcelona.

El pivot blaugrana es mostrava confiat en el seu equip: “Crec en les nostres possibilitats. Estem jugant molt bé, però Espanya, Croàcia i França, amb Cedric Sorhaindo, tenen tantes possibilitats com nosaltres”.

“Ara cal centrar-se en Hongria i no pensar molt més enllà”, afegia també.

Davant Nagy

Per assolir les preuades semifinals del Mundial, Noddesbo i els seus companys hauran de lluitar davant un exblaugrana, l’hongarès Laszlo Nagy.

Noddesbo veu el partit davant Hongria com “un partit molt complicat”: “Tindré davant Laszlo Nagy, que està en un gran estat de forma. Veig un partit tremendament igualat, però el nostre objectiu és ser a les semifinals”.

A casa

Jesper Noddesbo és a Barcelona per preparar el partit de quarts de final davant Hongria de dimecres vinent a les 20.45 h.

El fet de ser a Barcelona és un plus de motivació, tal com explica el pivot blaugrana: “Estic molt bé. Ser a Barcelona és ser a casa, per mi. Encara estem invictes en aquest campionat i estem en bona marxa. No puc demanar més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut