fcb.portal.reset.password

Iker Romero, abans de jugar contra els seus excompanys / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

L’exblaugrana Iker Romero va comparèixer a la sala de premsa després del partit davant el FC Barcelona Intersport. Romero, un cop feta la valoració més esportiva del partit, va parlar com sempre ha parlat: amb el cor a la mà.

Content, feliç i orgullós

Així obria la seva reflexió Iker Romero: “Estic content, feliç i orgullós del que he pogut viure avui al Palau”, i és que la manera com el Palau ha acollit el vitorià ha estat espectacular. A la presentació ha rebut una sonora ovació, la mateixa que ha tingut quan, a meitat del primer temps, ha saltat a la pista.

“Vull donar les gràcies pel tracte que m’ha donat la gent del Palau durant el partit. Estava nerviós i excitat per la rebuda tan especial i ‘carinyosa’ que m’ha fet el Palau”, comentava Romero a la roda de premsa.

Sense paraules

Pel que fa a com s’havia sentit, Romero ha declarat: “No hi ha paraules per poder definir el sentiment que he tingut. Ja intuïa que seria així, perquè aquí sempre s’ha reconegut la feina feta i jo ho vaig donar tot durant el temps que vaig ser a Barcelona.”

Un cop finalitzades les seves declaracions als mitjans, Iker Romero va continuar saludant i somrient a tota la gent amb la qual va coincidir a Barcelona, i com sempre ho havia fet: amb un somriure.

Tornar a dalt