fcb.portal.reset.password

Cedric Sorhaindo

Cedric Sorhaindo s’ha convertit aquest diumenge 12 d’agost del 2012 a Londres en el setè jugador que es converteix en campió olímpic vestint la samarreta del Barça. La seva selecció, França, s’ha imposat per 22-21 a una Suècia amb els seus companys Johan Sjostrand (13 aturades) i Magnus Jernemyr. Els gals, campions del món, conserven així la seva hegemonia, ja que també van conquerir l’or a Pequin, el 2008.

S’imposen les defenses

Els tres jugadors del Barça Intersport han tingut un paper absolutament determinant en els seus equips. Les defenses s’han imposat clarament el primer temps i França ha marxat al descans amb un escarransit 10-8. Sjostrand i Jernemyr resultaven dos baluards en la rereguarda sueca.

El marge bleu de 2-3 gols s’ha mantingut durant pràcticament tota la segona part fins que, a l’últim minut, Suècia s’ha col·locat 21-20. Amb patiment fins al final, França es proclamaria campiona olímpica amb el definitiu 22-21. Cedric Sorhaindo, que ha marcat un gol, es feia amb la medalla d’or de Londres 2012.

Tornar a dalt