fcb.portal.reset.password

Rutenka, al Palau contra el Fuchse. FOTO: ARXIU FCB.

El 10 de febrer ha arribat la primera derrota de la temporada del Barça Intersport, que fins aquest moment comptava tots els compromisos per victòries. Ha succeït on i quan, com s’acostuma a dir, podia passar: a la complicada pista del Füchse de Berlín i amb la primera plaça del grup de la Lliga de Campions força encarada. I això que havia començat bé, controlant el primer temps. En el segon, el quadre on juguen Iker Romero i Igropulo ha fet un salt de qualitat i, malgrat el recital de Víctor Tomás, s’ha imposat per la mínima.

Rutenka obre camí

D’entrada, no s’ha deixat impressionar el Barça Intersport pels 13.000 aficionats que omplien el pavelló. L’equip ha sortit concentrat i atrevit. I molt encertat en el llançament, especialment des de l’extrem, on Juanín i Tomás marcaven la diferència (3-6, min 8). L’equip ha manat durant els 30 minuts inicials. Ho feia senzill i efectiu. Tenia la garantia de Saric a la porteria i un infal·lible Rutenka, amb quatre gols en 16 minuts (6-10).

S’acosta el Fuchse

Després d’un temps mort i l’entrada d’Iker Romero, els alemanys han reaccionat tímidament amb un petit parcial de 2-0. El Füchse agafava aire per mitjà de contraatacs i no arribava a empatar per culpa de dues intervencions estel·lars de Saric (12-13, min 25). El porter Heinevetter també havia tingut molt a veure en la remuntada local. El Barça Intersport ha resistit bé dos minuts en inferioritat per arribar al descans amb avantatge (14-16). Tot i la baixa de Jernemyr, funcionava la defensa culer.

Es gira la truita

El Füchse, cada cop més agressiu, aconseguiria capgirar el marcador a la represa (18-16, min 34). Xavi Pascual, aleshores, s’ha vist obligat a aturar el matx. L’equip ha sabut gestionar bé les superioritats i les inferioritats i no ha tardat a restablir l’equilibri (20-20, min 41). I és que Víctor Tomás era el millor antídot a un inspirat Heinevetter. Al mateix temps, però, els alemanys eren capaços d’assolir millors posicions de tir que al primer temps. Un gol de Gurbindo ha tornat a avançar el Barça Intersport (23-24, min 48).

Montoro té l’empat

Els blaugrana es plantaven en els instants crucials en bona posició. De totes maneres, seria el Füchse Berlín el que agafaria la iniciativa quan el marge de reacció ja era reduït (30-28, min 25). El Barça Intersport s’ha topat amb Heneveitter en l’empenta final. Els locals han afrontat l’últim minut amb un home menys i els de Pascual s’han acostat al 31-30 i fins i tot Montoro ha tingut l’empat a les seves mans. El porter del Füchse, però, ha decidit.

Tornar a dalt