Füchse Berlín – FC Barcelona Intersport: El millor handbol d’Europa

Füchse Berlín – FC Barcelona Intersport: El millor handbol d’Europa

Catalans i berlinesos jugaran, davant de 13.000 espectadors, un dels partits més atractius del panorama de l’handbol europeu

Diumenge, a les 17.15 h en directe per Esport 3, torna la Champions d’handbol per al FC Barcelona Intersport i ho fa amb un dels duels més interessants d’Europa: Füchse i Barça. El rival, el públic, la primera plaça del grup, els campions del món… fan d’aquest partit un dels millors de l’handbol a Europa

Test de nivell

El FC Barcelona Intersport arriba a Berlín amb l’objectiu de sumar un triomf que permeti assolir, matemàticament, el primer lloc del grup D de la VELUX EHF Champions League, i així poder tenir la tornada de vuitens de final, i la hipotètica de quarts, al Palau.

Per als blaugranes serà el test més exigent que tenen després del Mundial, i abans de continuar el camí a l'Asobal i a Europa. El Füchse Berlín és el segon classificat del grup D, quart classificat de la potent Bundesliga alemanya i un equip que es va classificar per a la darrera edició de la Final Four de Colònia.

Pascual posa sobre el parquet dels berlinesos 15 jugadors del primer equip i el jove Aitor Ariño. Magnus Jernemyr s'ha quedat a Barcelona ultimant el seu procés de recuperació.

Füchse Berlín, un equip de nivell

Els alemanys són un equip, com deia Xavi Pascual a la prèvia del partit, “Top d’Europa”. A més a més dels exblaugranes Iker Romero i Konstantin Igropulo, els berlinesos tenen un molt bon conjunt.

Un porter d’altíssim nivell, com Silvio Heinevetter, és la primera pedra d’un equip que construeix el seu joc mitjançant els centrals Jasza i Lund, i on l’extrem Nincevic, amb 26 gols, és el màxim realitzador del seu equip a Europa, conjuntament amb Iker Romero.

Els dos antics jugadors del FC Barcelona d’handbol, Romero i Igropulo, són peces fonamentals en el joc ofensiu de l’equip entrenat per Sigurdsson. Romero ha marcat 26 gols i Igropulo n'ha fet 18 en l’actual edició de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut