FC Barcelona Intersport – Pick Szeged, no s’ha de repetir la història

FC Barcelona Intersport – Pick Szeged, no s’ha de repetir la història

Els hongaresos, al Palau, van trencar 11 anys d’imbatibilitat del Barça a Europa la temporada 2007/08, després d’un triomf blaugrana a la seva pista

La Champions d’handbol retorna al Palau i ho fa amb un partit més perillós del que sembla. Dissabte a les 16.15 h, els blaugranes reben el Pick Szeged, un equip que posa en moltes dificultats els homes de Pascual, tal com va fer tot just la setmana passada, i que va ser capaç de trencar un llarg període d’onze anys d’imbatibilitat blaugrana a Europa al Palau, la temporada 2007/08.

Sense treva

Els blaugranes afronten el partit contra el Pick Szeged en un període dens de competició. Després de jugar i vèncer a la pista hongaresa, el Barça va jugar la jornada 11 de l’Asobal a Valladolid i rep dissabte el Pick Szeged al Palau, abans de jugar dimarts, de nou al Palau, davant el Reale Ademar.

La novetat del partit davant el Szeged és el retorn de Víctor Tomás, recuperat de les molèsties físiques que l’havien apartat de les dues darreres convocatòries.

Els blaugranes saben que amb un triomf tindrien la classificació per a vuitens de la Champions assolida, però aquest fet seria anecdòtic, ja que els homes de Pascual aspiren a obtenir la primera posició del Grup D per tenir la tornada de vuitens i la hipotètica tornada de quarts de final al Palau Blaugrana.

Amb un ull posat en la història

El Barça Intersport es va imposar la setmana passada per 28 a 33 a Szeged. El mateix resultat que es va produir en la temporada 2007/08, en la visita dels blaugranes a Szeged, en la primera fase de la Champions d’handbol.

En la visita dels hongaresos al Palau Blaugrana, en el curs 2007/08, va saltar la sorpresa i el Barça va caure a casa per 28 a 32, amb la qual cosa va acabar un llarg període de més d’onze anys d’imbatibilitat al Palau en partits europeus.

Amb aquesta dada històrica a la retina, el Barça haurà de controlar el trident ofensiu dels homes entrenats per Laszlo Skaliczki. Sulc, l’exblaugrana Larholm i Ancsin són els tres jugadors que més problemes van posar a la defensa del barcelonista durant el partit de Szeged.

El Barça tampoc oblida que a Europa no val a badar. El Pick Szeged, en el minut 14 de la primera part del partit a Hongria, tenia un 11 a 6 favorable al marcador, fet que va obligar als blaugranes a fer un esforç extra per capgirar el resultat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut