FC Barcelona Intersport: Lleó bé val una Lliga

FC Barcelona Intersport: Lleó bé val una Lliga

Els blaugranes poden ser campions de Lliga a Lleó i Pascual exigirà el màxim a l’equip malgrat estar centrats en la Champions

Dimecres a les 21 h a Lleó i en directe per Sportmania, el Reale Ademar i el FC Barcelona Intersport juguen la jornada 27 de la Lliga Asobal. Una jornada on un triomf blaugrana seria suficient per proclamar-se campió de Lliga per vintena vegada a la història de la secció.

A un triomf de la Lliga

Els blaugranes disposen de 7 punts d’avantatge sobre l’Atlètic de Madrid, segon classificat de la Lliga. Un triomf blaugrana, sense dependre del resultat dels madrilenys, donaria matemàticament la Lliga als blaugranes.

Malgrat no preparar específicament el partit de Lleó, ja que el treball de la setmana està dissenyat per al partit de dissabte contra el BM Atlètic de Madrid, els blaugranes sortiran a buscar un triomf que certifiqui el títol de la competició.

Pascual ha fet viatjar a Lleó 18 jugadors. Els 16 jugadors sèniors i els dos joves que habitualment formen part de la convocatòria, David Balaguer i Aitor Ariño.

Els blaugranes es van imposar per 33 a 19 en el partit d’anada disputat al Palau Blaugrana.

Lluitant per la Champions

El Reale Ademar de Lleó és el tercer classificat de la Lliga amb 37 punts. Els lleonesos porten 1 punt d’avantatge al Naturhouse i 3 al BM Aragó, en la lluita per la tercera plaça que dóna accés directe a la Champions de la propera temporada.

De la mà de l’extècnic blaugrana, Manolo Cadenas, el Reale Ademar està sobreposant-se a la pista de les dificultats que el club està tenint al llarg de la temporada. A més, ha vist que homes com Goñi i Borges han marxat a d’altres equips durant la temporada.

La mà de Cadenas es veu en els de Lleó. El Reale Ademar practica una defensa consistent amb un ritme de joc alt i tenen com a màxima referència un jugador avui absent com és Carlos Ruesga, un dels campions del món amb Espanya, i que porta 123 gols en l’actual edició de l’Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut