FC Barcelona Intersport-BM Atlètic de Madrid, màxima rivalitat

FC Barcelona Intersport-BM Atlètic de Madrid, màxima rivalitat

Des del retorn al món de l’handbol dels madrilenys, la igualtat i la rivalitat han presidit els enfrontaments entre ambdós equips

La sort del sorteig va emparellar el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid en els quarts de final de la Champions. Aquest serà el primer enfrontament europeu dels dos equips. Dos equips que tenen un historial d’enfrontaments en els dos darrers anys.

Set partits, quatre blaugranes

El FC Barcelona d’handbol i el BM Atlètic de Madrid s’han vist les cares en set partits des del retorn dels matalassers al món de l’handbol, la temporada passada.

El balanç és favorable als blaugranes, que s’han endut el triomf en quatre dels set partits disputats. El primer partit va ser la Supercopa 2011/12, on els madrilenys es van emportar el triomf per 33 a 26.

La temporada passada, els matalassers es van emportar tres dels quatre partits disputats. El triomf blaugrana va ser per 23 a 25 a la Lliga, al pavelló de Vistalegre.

Canvi de tendència

Aquesta temporada 2012/13 ha vist com en tres ocasions matalassers i culers es veien les cares sobre la pista i les tres vegades els triomfs han caigut del costat blaugrana.

La Supercopa Asobal 2012/13, el partit de Lliga a Madrid i la final de la Copa Asobal a Vigo van ser blaugranes, en superar els homes de Xavi Pascual els homes entrenats per Talant Duixebàev.

A Vistalegre, tres de quatre

En quatre ocasions, dissabte serà la cinquena, el FC Barcelona Intersport ha visitat el pavelló de Vistalegre, seu dels partits del BM Atlètic de Madrid, i en tres ocasions ha tornat a Barcelona amb el triomf.

El partit de Lliga 2011/12, amb un 23 a 25 favorable als blaugranes, la Supercopa Asobal 2012/13, en què els de Pascual van endur-se el títol en guanyar per 31 a 34 i el partit de la primera volta de Lliga Asobal de l’actual temporada, amb un 22 a 25 per al Barça Intersport, són els triomfs blaugrana a la pista madrilenya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut