Entrada al tram final de l’Asobal del Barça Intersport

Entrada al tram final de l’Asobal del Barça Intersport

L’handbol blaugrana entra al darrer terç de la Lliga Asobal per continuar sumant punts que l’acostin al títol

A les 18 hores i al Palau Blaugrana el Barça Intersport inicia davant el BM Villa de Aranda el camí de les deu darreres jornades de Lliga. L’objectiu és sumar un altre triomf que mantingui la distància sobre l’Atlètic de Madrid.

Setmana atípica, màxima concentració

Els blaugranes arriben al partit davant el BM Villa de Aranda en una setmana poc habitual. El calendari ha fet que aquesta setmana de març només tingui un partit de competició oficial.

Aquest fet ha suposat per a Pascual i els seus homes poder carregar piles, preparar-se per al partit davant el BM Villa de Aranda i afrontar l’exigent calendari que se’ls presenta fins a la fi de la temporada.

Siarhei Rutenka i Magnus Jernemyr tenen descans per a aquesta jornada per poder afrontar el tram final de la temporada a nivell òptim.

Primera visita en Asobal

El BM Villa de Aranda jugarà al Palau per primera vegada en Lliga Asobal. Els burgalesos van assolir l’ascens la passada temporada i actualment ocupen la desena posició de la Lliga amb 16 punts.

De la mà del català Magí Serra, entrenador del Villa de Aranda, els seus jugadors estan demostrant un alt esperit de lluita que els ha portat a un alt rendiment en el seu joc.

El principal referent ofensiu dels homes de Serra és el lateral Enrique Plaza, segon màxim golejador de la Lliga Asobal amb 130 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut