Els rivals del Barça Intersport a semifinals de Champions d’handbol

Els rivals del Barça Intersport a semifinals de Champions d’handbol

El THW Kiel, l’HSV Hamburg i el Vive Targi Kielce, possibles rivals del Barça Intersport a les semifinals de la VELUX EHF Champions League

Després d’assolir la remuntada davant el BM Atlètic de Madrid, el Barça d’handbol ja mira quins seran els possibles rivals a la Final a Quatre de Colònia dels dies 1 i 2 de juny. El dijous 2 de maig a les 11 h tindrà lloc el sorteig a Colònia.

L’actual campió

El THW Kiel és l’actual campió d’Europa i el líder de la potent Bundesliga alemanya. Els nord-alemanys arriben a la tercera Final a Quatre de la seva història en superar a quarts el MKB Veszprém.

Entrenats per Alfred Gislasson, l’únic entrenador que ha guanyat la Champions amb dos equips diferents –el Magdeburg i el Kiel-, els del Kiel presenten un dels blocs més sòlids de l’handbol europeu.

Omeyer a la porteria, els laterals Jicha i Vujin, el millor jugador del món 2012, Daniel Narcisse, Palmarsson, Toft Hansen, Sigurdsson, entre d’altres, formen un equip dissenyat per revalidar el títol europeu.

El perill alemany

L’HSV Hamburg torna a la Final a Quatre després de la seva primera participació l’any 2011. Els d’Hamburg van superar a quarts el Flensburg per accedir a les semifinals europees.

Un vell conegut de les banquetes i antic jugador, Martin Schwalb, dirigeix la nau dels d’Hamburg. Els alemanys presenten un equip format per jugadors alemanys, croats i suecs d’altíssim nivell.

Des de la porteria, amb l’alemany Bitter, passant pel central croat Duvnjak, seguint pel lateral Hens, per l’extrem Lindberg i per l’exblaugrana Igor Vori, Hamburg presenta les seves credencials per assolir el seu primer gran títol europeu.

Amb Wenta a la banqueta

El Vive Targi Kielce es presenta per primera vegada a la Final a Quatre després de superar el Metalurg a quarts de final. Un equip potent amb l’exjugador blaugrana Bogdan Wenta a la banqueta.

Malgrat ser un equip poc conegut a les grans cites europees, Kielce presenta un equip ple de jugadors amb talent. El lateral Jurecki, l’extrem croat Cupic, el pivot serbi Stojkovic i el porter Szmal són els homes més destacats del conjunt polonès.

El Kielce només ha perdut un partit en aquesta edició de Champions, per un gol a l’anada de vuitens a Szeged. Amb una mitjana de poc més de 25 gols encaixats per partit, és una de les defenses més fermes de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut