Els derbis al Palau, de color blaugrana

Els derbis al Palau, de color blaugrana

El Barça d’handbol ha guanyat 23 dels 26 derbis disputats al Palau i el BM Granollers no guanya a Barcelona des de la temporada 1992/93

Dissabte a les 18.30 h és un dels dies marcats en vermell en el calendari de l’handbol blaugrana. El pavelló del FC Barcelona viurà un dels partits més interessants de la competició Asobal amb el derbi de l’handbol català. Un derbi que, al llarg de la història, ha estat clarament de color blaugrana.

Vint anys de triomfs blaugrana

El FC Barcelona i el BM Granollers han disputat 26 partits, a la Lliga Asobal, al Palau amb 23 triomfs blaugrana, un empat a 25 la temporada 1991/92, i dues victòries dels vallesans, les dues al curs 1992/93.

Des d’aquelles llunyanes victòries del BM Granollers la temporada 1992/93, el FC Barcelona d’handbol s’ha imposat als vallesans 19 vegades. El triomf més ampli va ser en el curs 1990/91, en què el Barça d’handbol va guanyar per 37 a 18.

La dificultat del derbi

Els derbis entre el Barça i el Granollers són partits en què la classificació, els partits previs i la història compten poc. Són partits carregats d’emoció, tensió i on els precedents no són un referent un cop els equips surten a la pista.

Una bona prova d’això són les dificultats que els vallesans sempre posen al Barça d’handbol en els partits del Palau. A la retina dels blaugranes encara està gravat el difícil triomf que van obtenir la temporada 2009/10, en què es van imposar, al final, per un ajustat 31 a 30.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut