Els blaugranes d’Espanya sumen el segon triomf al Mundial d’handbol davant Egipte

Rutenka, amb Bielorússia, és el màxim golejador del Mundial, malgrat caure davant Sèrbia per 6 gols

La segona jornada als Grups C i D del Mundial d’handbol va portar bones notícies als set jugadors blaugrana d’Espanya, que es van imposar per 24 a 29 a Egipte. Per la seva banda Siarhei Rutenka va veure com queia, amb Bielorússia, per 28 a 34 davant Sèrbia amb 10 gols del blaugrana.

Els blaugranes, clau

L’aportació de Rocas, Ariño, Sterbik, Montoro, Sarmiento, Tomás i Viran Morros va facilitar el segon triomf dels homes de Valero Rivera al Mundial.

Albert Rocas va ser el màxim golejador blaugrana amb 5 gols. Especialment importants van ser els dos gols que va realitzar en el moment en què més pressionava Egipte, 20 a 23, en el minut 17. En aquell moment dos gols del blaugrana van donar la clau del triomf d’Espanya.

Arpad Sterbik, amb 10 aturades, va esdevenir un autèntic mur, en què durant molts instants del partit s’estavellaven els llançaments dels africans. Espanya lidera el grup amb 4 punts, empatada amb Croàcia i Hongria.

Rutenka, màxim golejador

Siarhei Rutenka va tenir una gran actuació personal en el partit de la seva selecció davant Sèrbia. Malgrat caure derrotats per 28 a 34, els blaugranes van marcar 10 gols i amb un total de 20 gols lideren la classificació de màxims golejadors del Mundial d’handbol.

Rutenka i els seus companys han caigut en els dos partits disputats fins ara, en el grup C, i lluitarà amb Corea del Sud i Aràbia Saudita per assolir la quarta plaça que dóna accés als vuitens de final.