fcb.portal.reset.password

Raúl Entrerríos, jugant amb un dels assistents. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La selecció espanyola d'handbol, que està preparant el Mundial que es disputarà a Espanya de l'11 al 27 de gener, ha visitat aquest divendres el Festival de la Infància i ha compartit estones de lleure amb els nens que s'hi han aplegat.

Els set jugadors del Barça Intersport convocats per Valero Rivera -Arpad Sterbik, Albert Rocas, Raúl Entrerríos, Viran Morros, Víctor Tomás, Dani Sarmiento i Ángel Montoro- s'hi han donat cita i no han dubtat a acompanyar els més menuts en les diverses activitats que s'han organitzat. Aquesta activitat s'enquadra dins del programa de promoció 'HandboliCat' que desenvolupen la Federació Catalana d'Handbol i el Consell de l'Esport Escolar de l'Ajuntament de Barcelona per al Mundial 2013.

Cal recordar que la selecció espanyola jugarà els seus partits de la primera fase a Madrid, mentre que Granollers acollirà els enfrontaments de la selecció francesa de Sorhaindo. A més, a partir dels vuitens de final, al Palau Sant Jordi també es disputaran partits d'aquesta competició.

Tornar a dalt