Els blaugranes, clau en el triomf d’Espanya al Mundial d’handbol

Els blaugranes, clau en el triomf d’Espanya al Mundial d’handbol

19 dels 28 gols d’Espanya vénen de la mà de jugadors blaugrana i fonamenten un triomf per 22 a 28 davant Hongria

Els set jugadors blaugrana de la selecció espanyola d’handbol van ser clau per assolir un triomf vital a les aspiracions d’Espanya per obtenir la primera plaça del grup. La defensa, l’atac i la porteria espanyola van ser dominades pels jugadors del FC Barcelona Intersport

Victòria pel liderat

El triomf espanyol davant Hongria deixa Valero Rivera i els seus homes amb totes les opcions per finalitzar líders del Grup D. Dissabte es jugaran la primera plaça davant Croàcia.

I és que en tots els aspectes del joc van destacar els jugadors del Barça Intersport. Tomás i Sarmiento, amb 6 gols cadascú, es van erigir en els referents ofensius d’Espanya.

El porter blaugrana, Arpad Sterbik, va realitzar un gran partit amb 16 aturades i el treball defensiu del jove blaugrana Aitor Ariño va ser una de les claus que Espanya encaixés 22 gols davant el potent atac hongarès, liderat per l’exblaugrana Laszlo Nagy.

Rutenka, a punt de derrotar el líder

L’altre blaugrana que va tenir jornada de Mundial dijous va ser Siarhei Rutenka. El bielorús va comandar la seva selecció, amb 9 gols, per mantenir un pols fins al final del partit davant Eslovènia, contra qui van caure per 27 a 26.

Ara, a Rutenka i a Bielorússia, els cal un triomf davant l’Aràbia Saudita, el proper dissabte, per certificar el pas als vuitens de finals. El lateral blaugrana continua comandant la classificació de màxims golejadors del Mundial amb 39 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut