fcb.portal.reset.password

Els jugadors celebrant el títol de Lliga / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Un títol més i ja en van quatre aquesta temporada. El FCB Intersport ha rebut, per tercer vegada consecutiva i vintena en la història, el trofeu que l’acredita com a campió de la Lliga Asobal. Després dels reconeixements a l’Infantil, el Cadet B i el Juvenil per les seves bones temporades i l’homenatge al Barça Intersport B per haver aconseguit el títol de la Divisió d’Honor de Plata, ha arribat el torn per als grans protagonistes de la tarda.

Comunió equip-afició

“Vull agrair a tota la gent que ha estat aquí, a totes les penyes i persones, perquè ens en recordem de vosaltres” ha expressat Víctor Tomàs, capità del Barça Alusport, instants després de rebre el trofeu de campió de mans del president de l'RFEB, Francisco Blázquez, i sota l’atenta mirada del directiu de la secció, Eduard Coll. El capità, però, no ha volgut perdre de vista l’últim objectiu de la temporada: “Ens queda la Final Four. Intentarem portar-la. Ens hi deixarem la vida”. Davant el títol de Lliga aconseguit, Tomàs ha volgut “agrair a aquests jugadors per portar-ne tres de seguides”, i ha sentenciat: “Esperem portar-ne moltes més”.

No li han faltat paraules d’agraïment a Xavi Pascual en el seu torn de paraula: “Us hem d’agrair a tots el suport que ens heu donat cada dimecres i dissabte aquí al Palau”. L’entrenador ha volgut recordar com de vital va ser el públic blaugrana a Europa: “Fa unes setmanes ens vau ajudar moltíssim a la Champions League”. Pascual ha volgut fer memòria als actes de reconeixement que s’han produït abans i durant el descans del partit: “Demano un fort aplaudiment per als nois de la base, que estan demostrant la seva qualitat”. No ha volgut, però, acabar el seu discurs sense fer referència als seus jugadors: “Sempre dic que estic molt orgullós de ser el seu entrenador. Sóc un privilegiat”.

Futur i present, assegurats

Instants abans d’iniciar el partit s’ha reconegut la bona temporada que han firmat les categories Infantil, Cadet B i Juvenil durant aquest curs. A la mitja part del partit del primer equip ha tingut lloc l’homenatge al Barça Intersport B després de conquerir la Divisió d’Honor de Plata. Francisco Blázquez,  president de la Federació Espanyola d’Handbol, ha fet l’entrega del trofeu al capità del conjunt barcelonista.

Els èxits, compartits amb els socis


Com va fer divendres la secció de futbol sala, el Barça Intersport ha ofert als socis la possibilitat de fotografiar-se amb els quatre títols aconseguits aquesta temporada (la Lliga Asobal, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa de Catalunya). Els trofeus s’han exposat entre les portes 1 i 4 del Palau Blaugrana i tot els socis i simpatitzants presents han pogut immortalitzar el moment amb el pòquer de trofeus.

Tornar a dalt