El Juvenil, campió de Catalunya d’handbol

L’equip juvenil del FC Barcelona Intersport es va proclamar campió de Catalunya en superar el BM Granollers per 29 a 24

Durant el cap de setmana passat va tenir lloc a Sant Vicenç dels Horts el Top 4 de la categoria Juvenil d’handbol per decidir el Campionat de Catalunya, i els homes entrenats per Àlex Barbeito van aixecar el Campionat de Catalunya.

Èxit al Top 4

A Sant Vicenç dels Horts va tenir lloc dissabte i diumenge la Final a Quatre de la categoria juvenil de l’handbol català. Els blaugranes s’imposaven dissabte per 41 a 20 a l’Handbol Gironès-Salt, i esperaven el BM Granollers a la final de diumenge.

Diumenge els joves blaugrana van disputar la final davant el BM Granollers, un derbi de categoria juvenil amb tots els condicionants del partit entre ambdós clubs. Finalment, els homes de Barbeito es van endur el triomf per 29 a 24 i l’opció de dur a terme la fase de classificació per al campionat estatal a casa.

El filial continua líder

El segon equip del FC Barcelona Intersport continua liderant la Segona Divisió de l’handbol estatal, després de 19 jornades. Aquest cap de setmana passat no van tenir competició, ja que havien avançat el partit amb el Barakaldo, que van vèncer per 33 a 34.

Quan falten tres jornades per a la fi de la competició, els jugadors entrenats per Toni Gerona tenen virtualment el títol de la categoria, ja que porten 3 punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Juanfersa Gijón.

Triomfs dels cadets, derrota de l’Infantil

Els dos equips cadets del FC Barcelona Intersport van superar els seus rivals el cap de setmana passat. El Cadet A va superar el BM Granollers B per 22 a 36 i el Cadet B va guanyar per 38 a 27 l’Handbol Mataró.

L’Infantil va caure a la pista del BM La Roca per 18 a 16.