fcb.portal.reset.password

Igropulo, en la seva etapa blaugrana. /FOTO:Arxiu-FCB

Dissabte, a les 16.15 h, torna al Palau la Champions d’handbol i ho fa amb un dels millors equips del continent, el Füchse de Berlín. Els alemanys van arribar a la Final a Quatre de l’any passat i aquesta temporada van trencar la ratxa de 40 victòries consecutives del THW Kiel, actual campió d’Europa i de la Bundesliga, empatant a 26 a Berlín.

Romero i Igropulo a la posició de lateral

Dos exblaugranes dominen les posicions de lateral dels homes entrenats per Dagur Sigurdsson. Iker Romero disputa la segona temporada amb els alemanys i viurà la primera visita al Palau, que va ser casa seva durant 8 anys.

Per la seva banda, Igropulo torna a Barcelona després de finalitzar la seva vinculació amb el Barça d’handbol el curs passat. El jugador s’ha perdut els darrers petits amb els berlinesos per molèsties físiques i podria tornar a jugar al Palau.

Complet en totes les línies

Els berlinesos han configurat un equip que aspira a tot a Europa. Des de la porteria, els laterals, els centrals, els extrems i la defensa completen un bloc homogeni i equilibrat en totes les línies.

Amb un baluard a la porteria, com és el txec Petr Stochl, amb set temporades defensant la porteria berlinesa,  l’acompanya un dels internacionals alemanys com és Silvio Heinevetter. Entre els dos fan que el Füchse de Berlín només estigui rebent poc més de 25 gols per partit a la potent Bundesliga alemanya.

Homes com els centrals Börge Lund, noruec, i el polonès Bartlomeij Jaszka donen molta vivesa al joc alemany, demostrant un estil més alegre i amb més capacitat per sorprendre el rival que el que solen fer els equips germànics.

Triomf en la primera jornada

El Füchse de Berlín es va imposar per 29 a 25 al Dinamo de Minsk en la primera jornada de la Velux EHF Champions League. Destacada va ser la participació de l’extrem croat dels alemanys, Nincevic, amb 8 gols.

Tornar a dalt