El filial del FC Barcelona Intersport recupera el liderat

El filial del FC Barcelona Intersport recupera el liderat

El segon equip supera el Medicentro Gijón i se situa líder i la resta d’equips de l’handbol formatiu guanyen els seus partits

Davant 1.000 persones i al Palau Blaugrana el FC Barcelona Intersport B es va imposar per 32 a 29 a Medicentro Gijón, fins dissabte líder de la Divisió d’Honor Plata, i ara és el nou líder de la categoria. El Juvenil, els dos cadets i l’Infantil van resoldre amb victòries els enfrontaments del cap de setmana.

A un gran nivell

El filial blaugrana va demostrar que la feina té el seu premi i el premi el va assolir amb un triomf davant el MediCentro Gijón, fins al moment líder invicte de la categoria, en un marc especial: el Palau Blaugrana.

Va ser un partit en què els blaugranes van prendre la iniciativa però que davant tenien un rival plagat d’exjugadors Asobal. La igualtat va durar fins al descans, en què el 17-16 donava avantatge als blaugranes.

A la segona part, els joves entrenats per Toni Gerona van reforçar la defensa i es van endur un merescut triomf per 3 gols, 32 a 29, que els situa líders de la categoria.

Triomfs de la resta d’equips

El Juvenil es va imposar per 31 a 22 a l’Handbol Esplugues a la Ciutat Esportiva. Per la seva banda, els dos cadets van guanyar els enfrontaments del cap de setmana. El Cadet A es va imposar per 26 a 44 a la pista de l’Handbol Mataró.

El Cadet B ho va fer a la Ciutat Esportiva per 46 a 32 davant el Sant Esteve Sesrovires. L’Infantil va jugar a casa i va vèncer per 43 a 12 l’Handbol Sant Quirze.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut